Bywalec kurop 873 Posted October 24, 2020 Bywalec Report Share Posted October 24, 2020 Mam rozkminę nad nowym radiem do kuchni/salonu. Chodzi mi o coś co można postawić na lodówce lub na górze szafek kuchennych ale wtedy musi być zdalnie sterowane. Dotychczas służył mi dzielnie iriver LS 150 ale z pewnych względów będę musiał się go pozbyć i szukam następcy. Zastosowanie 90% radio kuchenne (analogowe bo Moja Żona jest na bakier z zaawansowaną technologią) a ja chciałbym żeby urządzenie komunikowało się z telefonem przez wifi lub bluetooth żeby można Tidala odpalić przy gotowaniu czy sprzątaniu. Macie jakiś pomysł na urządzenie all in one a może najmniejszy pianocraft by się sprawdził? Nie oczekuje cudów ale chciałbym żeby grało conajmniej jak LS150. Cenowo oczywiście im mniej tym lepiej więc kilka stówek, może być używka. Quote Link to post Share on other sites
wdehe 112 Posted October 26, 2020 Report Share Posted October 26, 2020 Radio można przecież słuchać na komórce i po BT puścić na jakikolwiek głośnik bezprzewodowy. Sterujesz komórką.Będzie tanio.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Bywalec kurop 873 Posted October 26, 2020 Author Bywalec Report Share Posted October 26, 2020 ja to wiem ale Baba jest uparta i radio ma być radio niezależne. Tak to bym dawno na to wpadł, powiem więcej kupiłbym głośnik dowolny z wifi to i asystent google i lepsza jakość itp Quote Link to post Share on other sites
lobuz1 581 Posted November 6, 2020 Report Share Posted November 6, 2020 (edited) Mam podszafkowe dab. Grundig- żona zadowolona. Są też z radiem internetowym, różnych firm. Mało miejsca zajmuje i proste w obsłudze. Takie jest fajne- można zaprogramować ulubione stacje pod danym numerkiem i żona ogarnie. Edited November 6, 2020 by lobuz1 1 Quote Link to post Share on other sites
Ros 37 Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 Mam podszafkowe dab. Grundig- żona zadowolona. Są też z radiem internetowym, różnych firm. Mało miejsca zajmuje i proste w obsłudze. Takie jest fajne- można zaprogramować ulubione stacje pod danym numerkiem i żona ogarnie.Co to za model? Quote Link to post Share on other sites
lobuz1 581 Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 (edited) 7 minut temu, Ros napisał: 14 godzin temu, lobuz1 napisał: Mam podszafkowe dab. Grundig- żona zadowolona. Są też z radiem internetowym, różnych firm. Mało miejsca zajmuje i proste w obsłudze. Takie jest fajne- można zaprogramować ulubione stacje pod danym numerkiem i żona ogarnie. Co to za model? Tutaj masz link: https://www.tophifi.pl/systemy-mini/systemy-mini/como-audio-musica.html https://youtu.be/kxpgS0d_JtA Edited November 7, 2020 by lobuz1 Quote Link to post Share on other sites
Bywalec kurop 873 Posted November 7, 2020 Author Bywalec Report Share Posted November 7, 2020 Fajne to Como audio ale cena zabija jak na takie urządzenie. Poszukam czegoś podobnego ale tańszego Quote Link to post Share on other sites
lobuz1 581 Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 No niestety cena jest jaka jest, ale jest wszystko mający i pewnie ładnie gra. Jest trochę tego na rynku, więc coś znajdziesz dla siebie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts