bob2000 Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 4 godziny temu, cpu1 napisał: Jeżeli nowy SMSL SU-9 to tylko z hifigo.com i to nie po wpisaniu SMSL SU-9 w wyszukiwarce na stronie sklepu bo go (celowo?) nie znajduje jako osobny element. Trzeba wpisać 9038PRO i wtedy pojawi się na liście. Wystarczy wpisać su9 (co wydaje się najbardziej intuicyjne). Można też wejść w menu desktop dacs i też jest. Wpisując SMSL SU-9 i po wyborze tego za 3 klocki można wybrać na stronie produktu opcję bez przystawek, czyli gołego za 1.8k. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x86 Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 23 minuty temu, bob2000 napisał: Wystarczy wpisać su9 (co wydaje się najbardziej intuicyjne). Można też wejść w menu desktop dacs i też jest. Wpisując SMSL SU-9 i po wyborze tego za 3 klocki można wybrać na stronie produktu opcję bez przystawek, czyli gołego za 1.8k. Jak widać kombinacji jest więcej Faktycznie po wejściu w zestaw można na liście wybrać "black" i będzie sam DAC 👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted August 2, 2022 Report Share Posted August 2, 2022 Nie używałem nigdy bluetooth w su9 a dzisiaj miałem na niego u siebie klienta i telefon go nie widział. Mam jeszcze m400 i tutaj połączyłem się bez problemu. Możecie sprawdzić jak to jest u was @cpu1 Ty masz chyba te daczki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x86 Posted August 2, 2022 Report Share Posted August 2, 2022 (edited) Właśnie sprawdziłem na SU-9 przy iCanie i BT działa bez zarzutu. W drugim SU-9 pod TV nie tak dawno na chwilę też zapuściłem z BT i nie było komplikacji. Widzę, że masz włączony tryb BT i od razu powinien być widoczny dla smartfonów. Próbowałeś z różnymi telefonami ? Odepnij mu prąd i przytrzymaj włącznik w gałce 60s bo może coś się w elektronice przywiesiło. Edited August 2, 2022 by cpu1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted August 2, 2022 Report Share Posted August 2, 2022 (edited) Odłączyć mu prąd i później wcisnąć gałkę na 60s bez zasilania? Edited August 2, 2022 by lobuz1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawindyk Posted August 2, 2022 Report Share Posted August 2, 2022 U mnie nie ma żadnego problemu. Po przestawieniu input na BT , po paru sekundach telefon go zobaczył. Po potwierdzeniu chęci połączenia zostało nawiązane i odtwarzanie muzyki działa Sent from my SM-S908B using Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x86 Posted August 2, 2022 Report Share Posted August 2, 2022 14 minut temu, lobuz1 napisał: Odłączyć mu prąd i później wcisnąć gałkę na 60s bez zasilania? Tak. Po odpięciu kabli wciśnij gałkę i trzymaj na stałe przez ok 60s. Podłącz z powrotem i spróbuj ponownie wyszukać go po BT. Najlepiej sprawdzić też na drugim telefonie jak masz taką możliwość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted August 2, 2022 Report Share Posted August 2, 2022 Nic to nie dało. Sprawdziłem na telefonie o tablecie. Napisałem do smsl- ciekwe czy odpiszą 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x86 Posted August 2, 2022 Report Share Posted August 2, 2022 Szkoda Obyś miał więcej szczęścia niż ja pisząc do Xduoo. Zlali odpowiedź na moje zapytanie, a w zamian uruchomili newslettera na mój email oczywiście bez zgody 😆 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted August 2, 2022 Report Share Posted August 2, 2022 10 minut temu, cpu1 napisał: Szkoda Obyś miał więcej szczęścia niż ja pisząc do Xduoo. Zlali odpowiedź na moje zapytanie, a w zamian uruchomili newslettera na mój email oczywiście bez zgody 😆 Pewnie mnie oleją ale trudno. Jakoś się tym nie przejmuję 😀 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pua Posted November 8, 2022 Report Share Posted November 8, 2022 Troszkę mineło już czasu od posta ale miałem identyczny teraz problem smsl su9 nie działał BT. Przyczyna na zdjęciu. Już jest ok. Nawet BT w UAT 192khz. Wypadła wtyczka w transporcie. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted November 8, 2022 Report Share Posted November 8, 2022 (edited) 5 godzin temu, pua napisał(a): Troszkę mineło już czasu od posta ale miałem identyczny teraz problem smsl su9 nie działał BT. Przyczyna na zdjęciu. Już jest ok. Nawet BT w UAT 192khz. Wypadła wtyczka w transporcie. Ty masz pewnie ten mój egzemplarz, który sprzedałem na allegrolokalnie i kupujący męczył mnie przez długi czas chcąc wymusić 300zł z powodu niedziałającego bt (chociaż była o tym mowa w opisie) a później allegro wypłaciło mu te pieniądze bo zgłosił to do programu ochrony kupujących. Kupiłeś od Piotra z Gdańska? Powiedz czy wspominał coś o tym bt. Takie miałem przypuszczenia z tym moim, że wypadła wtyczka i miałem go nawet rozkręcać, ale się sprzedał a później przez 2 miesiące byłem dręczony przez naciągacza. Edited November 8, 2022 by lobuz1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x86 Posted November 8, 2022 Report Share Posted November 8, 2022 (edited) Żeby to człowiek trafiał tylko na takie problemy jak nie wpięty kabel od antenki Złącza IPEX "wklikują się" więc mało prawdopodobne by odłączył się w transporcie. Zapomniałem napisać, że support od Xduoo jednak mi odpisał. Zapytanie poszło 17 Maja 2022, a otrzymałem odpowiedź 9 września. Wysłałem kolejne zapytanie to może do wiosny odpowiedzą. Edited November 8, 2022 by x86 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pua Posted November 8, 2022 Report Share Posted November 8, 2022 (edited) 6 godzin temu, lobuz1 napisał(a): Ty masz pewnie ten mój egzemplarz, który sprzedałem na allegrolokalnie i kupujący męczył mnie przez długi czas chcąc wymusić 300zł z powodu niedziałającego bt (chociaż była o tym mowa w opisie) a później allegro wypłaciło mu te pieniądze bo zgłosił to do programu ochrony kupujących. Kupiłeś od Piotra z Gdańska? Powiedz czy wspominał coś o tym bt. Takie miałem przypuszczenia z tym moim, że wypadła wtyczka i miałem go nawet rozkręcać, ale się sprzedał a później przez 2 miesiące byłem dręczony przez naciągacza. Hejka. Leszek Kraków kupiony faktura 22.10.03. Możliwe że to inny model. Sprzedający napisał że nowy tylko testował i wstawił do pudełka. Jak napisałem że nie działa BT to był w szoku😀. Kupiłem na Allegro 1399zł Teraz dokupiłem do niego na ebay sh 9 w Hiszpani za 160 euro do kompletu oby z nim nie było takiej jazdy Edited November 8, 2022 by pua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted November 8, 2022 Report Share Posted November 8, 2022 (edited) 26 minut temu, pua napisał(a): Hejka. Leszek Kraków kupiony faktura 22.10.03. Możliwe że to inny model. Sprzedający napisał że nowy tylko testował i wstawił do pudełka. Jak napisałem że nie działa BT to był w szoku😀. Kupiłem na Allegro 1399zł Teraz dokupiłem do niego na ebay sh 9 w Hiszpani za 160 euro do kompletu oby z nim nie było takiej jazdy To nie mój w takim razie bo ja kupiłem z hifigo. Widać powtarzalny problem jakościowy- Chińczyk zapomina wpiąć kabelek bt. Mógłbym sprzedać im system zapewnienia jakości, który przypilnuje Chińczyka 😂. Serwis SMSL przekierował mnie do dystrybutora ShenzenAudio a oni poprosili o nr zamówienia i jak się dowiedzieli, że z hifigo to spuścili na drzewo. Brak wsparcia producenta. Miałem sprawdzić ten kabelek, ale wcześniej się sprzedał i później miałem jazdę z kupującym. Edited November 8, 2022 by lobuz1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts