Jump to content

SMSL SU-9

deftones9

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Decyzja dystrybutora w Polsce czy producent wypuszcza produkt nie przeznaczony na nasz rynek? Jeśli dystrybutor to można próbować rozmawiać. 

Edited by lobuz1

Mam go od 2 dni.
Zamówiłem na stronie: https://shenzhenaudio.com/collections/mqa-support/products/s-m-s-l-su-9-mqa-full-decoder-es9038pro-dac-xmos-dsd512-pcm768khz-32bit-bluetooth-5-0-uat-aptx-hd-usb-balanced-decoder

Po 6 dniach był u mnie. Jest świetny.
Mój system to Roon core na PC (na innym piętrze) -> Ropieee jako RAAT -> SMSL SU-9 -> Hegel H160 -> Fyne Audio F501.
Na razie porównywałem z DAC w Heglu. Detaliczność, przejrzystość, przestrzeń - to pierwsze co się poprawiło.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
W dniu 9.12.2020 o 16:15, rev napisał:

Póki co bardzo pozytywne, bardziej rześki, otwarty i sceniczny niż Atom

Taki rozrywkowy jak go tutaj opisują? Stawia na środek, bas a dopiero na końcu na wysokie?
https://soundnews.net/sources/dacs/smsl-su-9-dac-review-born-stubborn/

"SU-9 feels like a Rock ‘n’ Roll child that is no longer following any rules and plays exactly as it wants."

Ta funkcja "Sound Color" jak się sprawuje?

Edited by bob2000

• 6 months later...
Witam serdecznie. Czy może ktoś potwierdzic że cana na amazon.pl to cena ostateczna. Nie dojdą dodatkowe opłaty? Pozdrawiam

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

Ja dostałem bez żadnych dopłat

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Taniej wychodzi z Hifigo.com z tego co widzę. Niby gwarantują opłacenie wszelkich podatków i kosztów. Już miałem w koszyku SU-9 + SH-9 ale jakoś mało tutaj info o tym sprzęcie i odłożyłem zakup na bliżej nie znaną mi datę. SH-9 chyba niewiele lepszy od SP200 który szału nie zrobił. 

• 5 months later...

Nie wiem jak jest z Amazonem, ale uważajcie z tymi polskimi januszami biznesu z firm kurierskich i urzędów celnych. Doszły mnie słuchy, że próbują naciągać na opłaty celne i podatki z krajów z których się owych nie pobiera. W dodatku dwukrotnie za tą samą przesyłkę 🤦‍♂️

Edited by jacmiszcz92

• 1 month later...

Jeżeli nowy SMSL SU-9 to tylko z hifigo.com i to nie po wpisaniu SMSL SU-9 w wyszukiwarce na stronie sklepu bo go (celowo?) nie znajduje jako osobny element. Trzeba wpisać 9038PRO i wtedy pojawi się na liście. Przesyłka darmowa, VAT i opłaty celne z góry opłacone. Idzie przez Niderlandy. W Polsce dostarcza Inpost. Zero problemów. Bdb cenę można jeszcze obniżyć kodem rabatowym z Googla. Olać ryzyko z fArmazona.

• Like 1