KSI Posted September 9, 2020 Report Share Posted September 9, 2020 Zamierzam słuchać muzyki w formacie.flac oraz ze streemingu audio w jak najlepszej jakości z wykorzystaniem zapisywania utworów na karcie pamięci. Jakiej klasy szybkości warto kupić (odczyt/zapis), żeby odtwarzanie działało płynnie? Czy zbyt duża biblioteka a tym samym zapełniona i może zbyt wolna karta pamięci nie spowoduje, że fiio m6 będzie mniej płynnie działał i przechodził pomiędzy albumami/utworami? Nie mam jeszcze Fiio M6 ale przymierzam się do zakupu w zasadzie już zamówiłem ale potrzebna karta pamięci Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZebLong Posted September 9, 2020 Report Share Posted September 9, 2020 Do odtwarzania plików FLAC wystarczy zwykła micro sd. Nie przepłacaj kupując bardzo szybkie "fotograficzne" karty. C10 w zupełności wystarczy również na pliki w formacie DSD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted September 9, 2020 Report Share Posted September 9, 2020 Polecam karty z Amazon.de Np. microSDXC Ultra 400 GB za ok 50 EUR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KSI Posted September 9, 2020 Author Report Share Posted September 9, 2020 @marek_m - myślałem właśnie o takiej karcie 200 lub 400GB tylko nie byłem pewny, czy klasa szybkości nie za wolna.Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts