Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
5 minut temu, marek_m napisał:

Muszle - tak.

Plastikowy jest pierścień, do którego przymocowane są widełki. No i te dwie kostki, które chowają regulację pałąka. Czyli plastikowe są w takim samym stopniu jak DT990 czy 880. Muszle nie są plastikowe.

Edited by Karmazynowy
  • Like 1
Posted

Nie chcę ich drapać kozikiem w celach poznawczych (w końcu kiedyś trafią na bazarek), ale plastiku jest w nich zdecydowanie więcej niż w DT990 SE Black :) 

Posted (edited)

Mówie Ci, to jest to samo tylko wszystko pokryli czymś.

Nawet te czarne widełki też są pomalowane.

Ja dostałem podrapane i widzę, że metal pod spodem.

image.png

Edited by Karmazynowy
  • Like 1
Posted

Nie, ja wziąłem używki z allegro. Gość wystawił 3 sztuki i poszły w 1 dzień.

No ale dałem 300 zł to już nie marudziłem. 🙂

• Haha 1
Posted
11 minut temu, marek_m napisał:

Nie chcę ich drapać kozikiem w celach poznawczych (w końcu kiedyś trafią na bazarek), ale plastiku jest w nich zdecydowanie więcej niż w DT990 SE Black :) 

Jest go dokładnie tyle samo, zresztą to w dużej mierze te same części. Pałąk jest ze stali, muszle są z plastiku, widełki i zewnętrzny pierścień na muszlach z aluminium, a grille są "pokryte metalem".

Główna różnica między Tygrami a DT990 SE Black jest taka, że w pierwszych mamy na pałąku sztuczną skórę, a w drugich welur.

W sumie to są mniej plastikowe, niż Amirony, choć wizualnie Amirony mi się bardziej podobają.