Tytus1988 4,168 Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 Jeśli mieliśmy przyjemność przeprowadzić transakcję lub wymianę, możesz o tym wspomnieć Zapewniam, że byłem z niej również zadowolony Quote Link to post Share on other sites
radzik55 431 Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 (edited) Z Przemiek wymienialiśmy się sprzętami , super kontakt i wszystko pozytywnie Edited August 20, 2020 by radzik55 1 Quote Link to post Share on other sites
audionanik 6,194 Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 (edited) Raz-dwa-trzy pierwszy!!! (nie no @radzik55, przez Ciebie drugi). Wymieniliśmy się z Tytusem słuchawkami; dzięki czemu miałem sposobność dogłębnie poznać fascynujące CZ-1... i przegadać z Kolegą kilka godzin przez telefon - zachęcam innych do wdawania się w słuchawkowe konszachty z tym Forumowiczem. Edited August 20, 2020 by audionanik 1 Quote Link to post Share on other sites
radzik55 431 Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 (edited) 43 minuty temu, audionanik napisał: Raz-dwa-trzy pierwszy!!! (nie no @radzik55, przez Ciebie drugi). Nie smuć się i nie złość , z czasem smutek minie i następnym razem się uda Pewnie w Białymstoku mamy szybsze internety i lepsze kable Edited August 20, 2020 by radzik55 1 Quote Link to post Share on other sites
vonBaron 2,525 Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 Dzięki Przemkowi miałem okazję poznać Utopie (i nie tylko) za co jestem mu bardzo wdzięczny, bardzo dba o sprzęt, super kontakt, ogólnie same ochy i achy 2 Quote Link to post Share on other sites
Tytus1988 4,168 Posted August 20, 2020 Author Report Share Posted August 20, 2020 Dziękuję Wam za bardzo miłe, choć nie wiem, czy w pełni zasłużone komentarze Z własnej strony jestem również bardzo wdzięczny za możliwość wypożyczenia od Was wspaniałych sprzętów, których nie byłbym w stanie inaczej odsłuchać niż przy Waszej pomocy. Cieszę się, że mogłem sprawić przyjemność oraz podzielić się z Wami tym, co sam posiadam i uzyskać od Was opinię, która zawsze była dla mnie bardzo cenna Mam nadzieję, że będzie istniała w przyszłości okazja, aby się spotkać i wspólnie porozmawiać na tematy audio przez wiele, wiele, wiele... wiele godzin :)) i nie tylko na nie Jeszcze raz dziękuję i rekomenduję przy okazji Kolegów @audionanik @radzik55 @vonBaron jako godne zaufania, a przy tym bardzo sympatyczne osoby, z którymi wymiany to czysta przyjemność 🥇🥇🥇 Quote Link to post Share on other sites
ForeseenQuasar 327 Posted January 7 Report Share Posted January 7 (edited) Miałem ogromną przyjemność wypożyczyć od Przemka kabel zbalansowany. Ogromną - i to nie jest hiperbola! Bardzo uprzejmy kontakt, od razu czuć od Kolegi audiofila zakochanego w pięknym brzmieniu. Co prawda nie spędziliśmy godzin na rozmowach, ale podejrzewam, ze to wyłącznie wina mojego chronicznego braku czasu i zalatania, bo od Przemka dostałem długie i interesujące opisy już w prywatnej rozmowie. Żeby się nadmiernie nie rozwodzić, w pełni polecam! I dołączam do chęci jakiegoś audio-meeta, może by się coś w stolicy udało zorganizować? Edited January 7 by ForeseenQuasar Podwojona wiadomość 1 Quote Link to post Share on other sites
Tytus1988 4,168 Posted January 7 Author Report Share Posted January 7 @ForeseenQuasar również dziękuję za przemiły kontakt i bardzo się cieszę, że mogłem pomóc, przesyłając kabel do testów Mam nadzieję, że w przyszłości będzie okazja do dłuższych rozmów, czy spotkania się osobiście, chociażby podczas meetu lub gdy przyjadę do stolicy na kilka dni Z własnej strony również szczerze polecam transakcje z ForeseenQuasarem-szybko, konkretnie, zgodnie z ustaleniami oraz w jak najbardziej w miłej atmosferze!!!🥇 Quote Link to post Share on other sites
Compton 4,332 Posted February 14 Report Share Posted February 14 Dzięki Przemkowi mogłem przez trzy tygodnie gościć u siebie Finale D8k. Świetnie się zgrały z CMA600i na kabelku Entreqa XLR, był to jeden z lepszych zestawów muzycznych jaki miałem u siebie w domu, bez względu na cenę. Dziękuję stokrotnie i pozdrawiam serdecznie! 1 Quote Link to post Share on other sites
Tytus1988 4,168 Posted February 14 Author Report Share Posted February 14 @Compton jestem bardzo wdzięczny za miły komentarz!!! Również chciałem podziękować za wzorowo przeprowadzane wymiany, jakie mieliśmy do tej pory przyjemność między sobą dokonać!!! Bardzo mnie cieszy, że D8000 tak bardzo się spodobały!!! Dźwięk pożyczonych od Ciebie AKG K812 również sprawił mi dużo przyjemności! Również dziękuję i serdecznie pozdrawiam!!! Quote Link to post Share on other sites
Trauma 165 Posted March 5 Report Share Posted March 5 Sprzedałem słuchawki. Świetny i miły kontakt, szybka wpłata, zero problemów. Chciało by się żeby wszystkie transakcje tak wyglądały Polecam! 1 Quote Link to post Share on other sites
mrbudyn 524 Posted March 5 Report Share Posted March 5 Dziękuję @Tytus1988 za wypożyczenie Nighthawk-ów i przesympatyczno-intelektualno-naukowe rozmowy/podpowiedzi/sugestie na temat sprzętu audio. Pozytywny forumowicz! 1 Quote Link to post Share on other sites
Tytus1988 4,168 Posted March 6 Author Report Share Posted March 6 (edited) @mrbudyn dziękuję za miły komentarz!!! Z własnej strony również jestem wdzięczny za przesympatyczne rozmowy, a także wzorowe przeprowadzenie wymiany z Hawkami oraz podzielenie się wrażeniami z odsłuchu! Mam nadzieję, że będziemy mogli jeszcze dokonać ich w przyszłości. Szczerze polecam transakcje z Forumowiczem!🥇 Edited March 6 by Tytus1988 Quote Link to post Share on other sites
majkel 2,933 Posted March 17 Report Share Posted March 17 Wymieniałem się nieraz z Przemkiem sprzętem słuchawkowym na zasadzie wypożyczeń. Zawsze w miłej atmosferze okraszonej ciekawymi dyskusjami. Dziękuję i polecam! 1 Quote Link to post Share on other sites
pabloj 1,029 Posted March 19 Report Share Posted March 19 To i ja się dołożę: + za wypożyczenie mi Nighthawków i zarażenie ich pokrętnym acz niezapomnianym dźwiękiem Później musiałem nabyć swoje... 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts