Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@dj1978 nie wiem, nie będę zamawiać kolejnej pary do testów:)

Do H20 zawsze podchodziłem z bananem na twarzy, do SR5s na zasadzie "no ok, wypadałoby ich posłuchać, może tym razem usłyszę co tam robią te 4BA".

Edited by tybysh
Posted
IO Audio Volare 
IMG-20251204-WA0002.thumb.jpeg.2df8d9520ac8d065f640298aaf7b4364.jpeg
Musimy sobie zrobić porównanie Volare do Sogno w takim razie

Wysłane z mojego 24030PN60G przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Posted
5 godzin temu, audionanik napisał(a):

Ani Soni wm1zm2, ani Ibasso dx320max nie kupię w najbliższym czasie. 
Na otarcie audiofylskich łez zażyłem trochu japońskiej egzotyki:

IMG_2558.jpeg

ORB Celestial force c8 slim body.

To dla tego kupiłeś? Nie kłam,że jest inaczej 😜

image.jpeg

Posted

TIPSY SOFTEARS UT TITANIUM. CO TO ZA MAGICZNE TIPSY!!! Do Mest1 ofkors

IMG_20251129_234618.jpg

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

I dochodzi SP1000M Astell. Jednak linia SP rządzi jeśli chodzi o DAPy. Ten jest najgorszym SP-kiem z całej serii, ale wciąż odstawia dzisiejsze rozwiązania za nawet 7-8 tys. :)

IMG_20251204_203546.jpg

• Like 7
Posted
9 minut temu, Gracjan napisał(a):

Ten jest najgorszym SP-kiem z całej serii, ale wciąż odstawia dzisiejsze rozwiązania za nawet 7-8 tys

Miałem go i szczerze wątpię :)

• Haha 1
Posted
1 minutę temu, piotrek86 napisał(a):

cc49555f-8989-4c5d-963d-90176532b866.thumb.jpeg.0d65d105129d71517bd9061ee3574c43.jpeg

Jak nie zaspokoi mojego analogowego fetysza to sie poddaje z tymi donglami.Na razie wstawiony do piekarnika na rozmrażanie.

Nie poddawaj się.

Nie chcąc straszyć, to RU7 nie uchodzi raczej za analogowy, a bardziej za neutralny. Bardziej analogowy jest RU6, choć też niektórzy mają zastrzeżenia. Na pewno na rynku znajdą się lepsze propozycje pod tym kątem, ale gratuluje zakupu, Może się dobrze sprawdzi, bo dużo zależy od naszego odbioru i oczekiwań.

• Like 4
Posted

Mam Lotoo Paw S2, miałem Ru6 i wg mnie Paw jest bardziej analogowy. Oba podpięte pod laptopa więc dobrze napędzone (oba wręcz ciepłe w dotyku podczas pracy, z Samsunga S23 przez UAPP oba grają wyraźnie gorzej, płasko bez takiej dynamiki). W RU6 więcej góry, jakby większa przestrzeń,  S2 z kolei gęstsza średnica i większy wykop na basie.

• Like 2
Posted
4 minuty temu, robertos napisał(a):

z Samsunga S23 przez UAPP oba grają wyraźnie gorzej

O, ciekawe, bo w teorii chyba prądu dostają tyle, co z lapka? Na laptopie masz bitperfect czy idzie przez mikser windy albo inne sterowniki? 

Posted
20 minut temu, robertos napisał(a):

Mam Lotoo Paw S2,

39 minut temu, Artorias napisał(a):

to RU7 nie uchodzi raczej za analogowy, a bardziej za neutralny. Bardziej analogowy jest RU6

Nie licząc lotoo to może te flaszki od IFI, hipdac nię będzie w tą stronę grał ? ale to już donglus bigus

Posted
27 minut temu, Najner napisał(a):

O, ciekawe, bo w teorii chyba prądu dostają tyle, co z lapka? Na laptopie masz bitperfect czy idzie przez mikser windy albo inne sterowniki? 

pod windowsem w foobar i musicbee ustawione wasapi exclusive

• Thanks 1
Posted (edited)

Zestaw do mycia płyt. W weekend wypróbuję, myjki nie chcę.

Kabelek na próbę do Hifimanów.

A płyty jakie są, każdy widzi.

IMG_20251210_171435.jpg

Edited by Rafacio
  • Like 5
  • Thanks 1
Posted

Wątpię żebym coś słyszał. Raczej chodzi mi o wydobycie pełnej mocy z PowerDAC. Ale może?

Tak czy siak nie o to mi chodzi w tym zakupie. Raczej czysto techniczna sprawa, nie baśniowa.

Posted
5 godzin temu, side napisał(a):

Które konkretnie dapy za 7-8 tysięcy?

Np. FiiO M17. Zaznaczam - moim zdaniem