Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, Weird_O napisał(a):

<bilet na koncert Leprous we Wrocławiu>

Czyli będzie słuchane AaaAAAAaaaAAAA na żywo :)

• Haha 1
Posted (edited)
11 minut temu, Compton napisał(a):

Jak kupiłeś te używki z komisu to IMO świetna okazja 😉

Z OLX'a akurat się trafiły w lepszej cenie ale prawie brałem z komisu. 😀

Edited by Karmazynowy
Posted
9 godzin temu, pua napisał(a):

Tylko MQA skopane po całości czy to android czy windows 10 , zła detekcja częstotliwości totalna porażka już do nich na support napisałem.

Niech poprawią, chociaż ja bardziej zwracam uwagę jak dobrze gra i praktycznie nie patrzę na ekranik podczas odsłuchów😉

Posted
W dniu 12.09.2025 o 13:37, Corvin74 napisał(a):

Kurcze udało się..

Bilety na Radiohead live at Uber Arena

image.png

Gratulacje, choć w moim przypadku Radiohead to była tylko przelotna znajomość: albumy "Kid A" i "Amnesiac", plus dwa pojedyncze utwory: "Paranoid Android" (z "OK Computer") i "Myxomatosis" (z "Hail To The Thief").

Posted (edited)

Moja także była przelotna, gdy w pewnym momencie ojciec oszalał na punkcie Ok computer i zaczął tym katować domowników. Na szczęście niezbyt głośno, a ja i sioro mieliśmy swoje pokoje. Gorzej było z matką i pewnie dlatego niezbyt głośno.

Edited by Rafacio
Posted
Godzinę temu, RadekBe napisał(a):

P.s. teraz tylko zmodować ten egzemparz, dodając global-feedback mod :)

Przetestuj rozszczelnienie padów, odciągnij z 0,5-1cm z tyłu za uchem, jak dla mnie znaczna poprawa w dociążeniu brzmienia (testowane na SR-009).

• Thanks 1
Posted
6 godzin temu, Perul napisał(a):

Przetestuj rozszczelnienie padów, odciągnij z 0,5-1cm z tyłu za uchem, jak dla mnie znaczna poprawa w dociążeniu brzmienia (testowane na SR-009).

Miałem na myśli mod energizer'a.  Potwierdzam, że odsunięcie padów dociąża brzmienie, jednak nie mam pewnosci czy w kierunku, który mi odpowiada (no i ergonomia takiego rozwiązania).

Posted
2 godziny temu, RadekBe napisał(a):

(no i ergonomia takiego rozwiązania)

co do ergonomii, to można zrobić podkładki pod padami, zamiast odciągać, tak jak zrobiłem w modzie HE500

https://forum.mp3store.pl/topic/219021-mod-hifiman-he500/#comment-2003192

• Like 1
Posted
15 godzin temu, amrowek napisał(a):

Trochę z budą przesadziłem ale... jak na pierwszy raz....

2.jpeg

1.jpeg

Gratulacje budowy DIY. Ważne że działa.

Fiio qx13 odpowiedzi z fiio wsparcie.

hi, yes, i already forward this issue to our team. We will try our best to fix it. Sorry for this inconvenience.

https://www.head-fi.org/threads/carbon-fiber-high-end-usb-dongle-fiio-portable-dac-and-headphone-amplifier-qx13-is-officially-released.976956/page-7#post-18835342

Posted

IMG_20250918_144313.jpg

W dniu 13.09.2025 o 13:43, pua napisał(a):

Tylko MQA skopane po całości czy to android czy windows 10 , zła detekcja częstotliwości totalna porażka już do nich na support napisałem. Byłby idealny nawet lepszy od btr17 thx aaa. Gdyby nie mqa.🤪To słynne natywne mqa do poprawki.

A to mqa to jeszcze istnieje w ogóle?

• Like 2
Posted
24 minuty temu, Rafacio napisał(a):

IMG_20250918_144313.jpg

A to mqa to jeszcze istnieje w ogóle?

16 godzin temu, amrowek napisał(a):

Trochę z budą przesadziłem ale... jak na pierwszy raz....

2.jpeg

1.jpeg

MQA jeszcze trafia się na Tidal i na stronie hd24bit.

https://hd24bit.com/