Jump to content
Letnia Promocja (HiFiPRO / MP3Store ) PRZYGOTUJ się na Wyjazd z ULUBIONĄ MUZYKĄ ×

Recommended Posts

Posted

Jedyny kontakt z nim miałem wczoraj rano, gdy poprzez wiadomość do zamówienia na stronie poprosiłem o szybką wysyłkę, by zdążyło dotrzeć przed weekendem ze względów logistycznych. Po 20 minutach nadał w paczkomacie i dał info. 

Posted (edited)

Z wysyłkami to zazwyczaj sprzedający nie mają problemu, ale czasami niechętnie zajmują się reklamacjami, rozwiązywaniem problemów i to jest ich prawdziwy test. Może ja po prostu miałem pecha? Kiedyś sprzedający na allegro rozbawił mnie gdy powiedział, że 1% transakcji się nie udaje no bo jakimś cudem te statystyki nader często mnie dotykają. 😅. Gdy ten pech mnie nawiedzał to miałem okazję sprawdzić pod tym względem Mp3store, Audeos, Audioheaven i zawsze stanęli na wysokości zadania. A może to nie mój pech tylko bylejakość, która jest wszędzie…

Edited by lobuz1
  • Like 1
Posted

Średnia na Metallum 46%, gorzej tylko Nation, ale tego nie znam, bo czarnej Sepultury nawet nie próbowałem sluchać. Skora zaś wam tak się podoba to mam nadzieję, że osoba, której dałem na jarmarku za darmo mój egzemplarz (przyniesiony na wymianę) jest zadowolona.

Zrzut ekranu 2024-09-27 200349.png

• Haha 1
Posted (edited)

Co za czasy, że trzeba kupować bilety na 1,5 roku przed koncertem. Trzecie podejście. Raz koncert storpedował c19 drugi raz Zimmer odwołał koncert z powodu horoby i czekam do 2026 xd

IMG_4446.jpeg

Edited by Palpatine
  • Like 3
  • Thanks 1
Posted (edited)
20 minut temu, hammerh34d napisał(a):

No i namówili.

c06e397bbf7d3f113ba50dd5727edf35.jpg

Doktorku, co to za medykament w tej buteleczce? 😁

Edited by lobuz1
  • Like 1
Posted (edited)

H6 v1 SE.

Wprawdzie poduchy i kabel nieoryginalne, ale i tak słuchawki są super - szczególnie przy tym ile mnie kosztowały i w jakim są stanie.

image.png

Edited by timecage
  • Like 9
Posted
19 godzin temu, hammerh34d napisał(a):

No i namówili.

c06e397bbf7d3f113ba50dd5727edf35.jpg

Też lubię Roots, ale ja tam się nie znam na metalu, tylko na jazzie ;)

Ogólnie lubię Sepulturę - od momentu, gdy dawno temu usłyszałem w radio ich album "Arise" w całości.

Oni i Anthrax to dwie moje ulubione kapele thrashowe.

• Like 1
Posted

Ta płyta nie jest trashowa moim zdaniem. To prawie groove metal, z folkowymi elementami - panowie wyprzedzili epokę ewidentnie.
Nie znam się na jazzie, nie znam się na metalu - ogólnie trochę się znam na muzyce i tyle. Za to wiem co mi się podoba i nie przejmuję się że innym niekoniecznie.

Na przyklad we wtorek sluchalem tego. Acz nie da się ukryć, że im nowsza płyta, tym mniej mi się podoba. A szkoda.
c41e479f399f9b6ea810a559119c7460.jpg

Posted
W dniu 23.09.2024 o 15:02, Weird_O napisał(a):

Gratulacje! Kupiłeś gdzies u nas? Czy ściągałeś z USA? Bo to chyba wersja bardzo limitowana tylko dla USA?

Dla starych i dobrych klientów Lake People jest ukryta opcja zakupu w EU :) ale trzeba mieć historie przygód z marką.

• Thanks 1
Posted
W dniu 27.09.2024 o 17:03, rudy1997 napisał(a):

to źle?

Trochę źle, bo przez to bas w każdym kawałku brzmi w zasadzie tak samo. Trudno rozróżnić jakieś faktury, wszystko zlewa się w jedną efektowną sprężynkę. W niektórych kawałkach to ok, w innych, gdzie bas ma wiele warstw, nie bardzo.

• Like 2
Posted
21 godzin temu, Rafacio napisał(a):

Średnia na Metallum 46%, gorzej tylko Nation, ale tego nie znam, bo czarnej Sepultury nawet nie próbowałem sluchać. Skora zaś wam tak się podoba to mam nadzieję, że osoba, której dałem na jarmarku za darmo mój egzemplarz (przyniesiony na wymianę) jest zadowolona.

Wszedłem poczytać te recenzje i większość jest pisana przez jakichś totalnych metalowych ultrasów, dla których zespół ma przez 20 lat grać dokładnie to samo, a jak nie to się sprzedał i generalnie "Sepultura skończyła się na kill em all" :) 

Sama stronka fajna, lubię takie skarbnice wiedzy, dodano do ulubionych.

• Like 4
Posted
5 minut temu, MPM napisał(a):

A w domu mowili "nie idz"......

Kiedy byłem mały, to matka mówiła mi "Michaś nie idź tam". Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą.

Posted
15 godzin temu, wfmsiekierka napisał(a):

O tak... przyjemnie, analogowo 59dc3311da61a5acf682a04bf40209dc.jpg

Wysłane z mojego moto g54 5G przy użyciu Tapatalka

Graty za zakup! Zapraszam fanklubu Oriveti :)

• Like 2
Posted

Nobsound NS-10P : regulator barwy zrobiony tylko na lampach bez udziału wzmacniaczy operacyjnych . Małe a cieszy.

IMG20240930200211.jpg

IMG20240930200153.jpg

71IoVlkb-DL.jpg

71KU4WvPD9L.jpg

• Like 4
Posted
11 minut temu, pua napisał(a):

Nobsound NS-10P : regulator barwy zrobiony tylko na lampach bez udziału wzmacniaczy operacyjnych . Małe a cieszy.

ehhhhh te chińce i ich zamiłowanie do niebieskiego światła. A może wypada się cieszyć trybu strobo nie ma?

• Like 1
Posted

3fb2ebd0a267488690f91d2e0f05b2fb.jpg

Tyle było ostatnio na forum o tej płycie, że jak zobaczyłem za 2 dychy w e, to aż kupiłem

965d9b31a119aae445c203011055cd54.jpg

No i ukochane The Who
Edit: aż trudno uwierzyć, że ta płyta powstała w 1967 roku… Choć w sumie brzmi tak „bigbitowo”, więc czemu nie? W końcu tak było

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 3
Posted

Małe a cieszy... Po wielu latach powrót do Black pearl, jeszcze nie miałem tak bogatej wersji z baterią 

Jestem bardzo ciekawy czy odstaje wzmak wbudowany w amplituner STR V5 

IMG_20240930_212323.jpg

IMG_20240930_212234.jpg

IMG_20240930_212603.jpg

• Like 4
Posted

Philips Fidelio X3 

Plus to nie trzeba czyścić tych meszowych padów.

Uszy mieszczą się w zupełności i nie haczą o te plastikowe zaczepy.

Dźwięk z perspektywy się nie zmienił - bardzo dobre drivery.

Muszę je jeszcze potestować. Komfort docisku też się zwiększył.

ph1.jpeg

ph2.jpeg

• Like 3