Silu00 Posted September 27, 2024 Report Posted September 27, 2024 Jedyny kontakt z nim miałem wczoraj rano, gdy poprzez wiadomość do zamówienia na stronie poprosiłem o szybką wysyłkę, by zdążyło dotrzeć przed weekendem ze względów logistycznych. Po 20 minutach nadał w paczkomacie i dał info. Quote
lobuz1 Posted September 27, 2024 Report Posted September 27, 2024 (edited) Z wysyłkami to zazwyczaj sprzedający nie mają problemu, ale czasami niechętnie zajmują się reklamacjami, rozwiązywaniem problemów i to jest ich prawdziwy test. Może ja po prostu miałem pecha? Kiedyś sprzedający na allegro rozbawił mnie gdy powiedział, że 1% transakcji się nie udaje no bo jakimś cudem te statystyki nader często mnie dotykają. 😅. Gdy ten pech mnie nawiedzał to miałem okazję sprawdzić pod tym względem Mp3store, Audeos, Audioheaven i zawsze stanęli na wysokości zadania. A może to nie mój pech tylko bylejakość, która jest wszędzie… Edited September 27, 2024 by lobuz1 1 Quote
Popular Post hammerh34d Posted September 27, 2024 Popular Post Report Posted September 27, 2024 No i namówili. 9 1 Quote
Rafacio Posted September 27, 2024 Report Posted September 27, 2024 Średnia na Metallum 46%, gorzej tylko Nation, ale tego nie znam, bo czarnej Sepultury nawet nie próbowałem sluchać. Skora zaś wam tak się podoba to mam nadzieję, że osoba, której dałem na jarmarku za darmo mój egzemplarz (przyniesiony na wymianę) jest zadowolona. 1 Quote
Palpatine Posted September 27, 2024 Report Posted September 27, 2024 (edited) Co za czasy, że trzeba kupować bilety na 1,5 roku przed koncertem. Trzecie podejście. Raz koncert storpedował c19 drugi raz Zimmer odwołał koncert z powodu horoby i czekam do 2026 xd Edited September 27, 2024 by Palpatine 3 1 Quote
lobuz1 Posted September 27, 2024 Report Posted September 27, 2024 (edited) 20 minut temu, hammerh34d napisał(a): No i namówili. Doktorku, co to za medykament w tej buteleczce? 😁 Edited September 27, 2024 by lobuz1 1 Quote
hammerh34d Posted September 27, 2024 Report Posted September 27, 2024 Doktorku, co to za medykament w tej buteleczce? A taki. 1 Quote
timecage Posted September 28, 2024 Report Posted September 28, 2024 (edited) H6 v1 SE. Wprawdzie poduchy i kabel nieoryginalne, ale i tak słuchawki są super - szczególnie przy tym ile mnie kosztowały i w jakim są stanie. Edited September 28, 2024 by timecage 9 Quote
Bednaar Posted September 28, 2024 Report Posted September 28, 2024 19 godzin temu, hammerh34d napisał(a): No i namówili. Też lubię Roots, ale ja tam się nie znam na metalu, tylko na jazzie Ogólnie lubię Sepulturę - od momentu, gdy dawno temu usłyszałem w radio ich album "Arise" w całości. Oni i Anthrax to dwie moje ulubione kapele thrashowe. 1 Quote
hammerh34d Posted September 28, 2024 Report Posted September 28, 2024 Ta płyta nie jest trashowa moim zdaniem. To prawie groove metal, z folkowymi elementami - panowie wyprzedzili epokę ewidentnie.Nie znam się na jazzie, nie znam się na metalu - ogólnie trochę się znam na muzyce i tyle. Za to wiem co mi się podoba i nie przejmuję się że innym niekoniecznie. Na przyklad we wtorek sluchalem tego. Acz nie da się ukryć, że im nowsza płyta, tym mniej mi się podoba. A szkoda. Quote
fallow Posted September 28, 2024 Report Posted September 28, 2024 W dniu 23.09.2024 o 15:02, Weird_O napisał(a): Gratulacje! Kupiłeś gdzies u nas? Czy ściągałeś z USA? Bo to chyba wersja bardzo limitowana tylko dla USA? Dla starych i dobrych klientów Lake People jest ukryta opcja zakupu w EU ale trzeba mieć historie przygód z marką. 1 Quote
Dirian Posted September 28, 2024 Report Posted September 28, 2024 W dniu 27.09.2024 o 17:03, rudy1997 napisał(a): to źle? Trochę źle, bo przez to bas w każdym kawałku brzmi w zasadzie tak samo. Trudno rozróżnić jakieś faktury, wszystko zlewa się w jedną efektowną sprężynkę. W niektórych kawałkach to ok, w innych, gdzie bas ma wiele warstw, nie bardzo. 2 Quote
zdzichon Posted September 28, 2024 Report Posted September 28, 2024 21 godzin temu, Rafacio napisał(a): Średnia na Metallum 46%, gorzej tylko Nation, ale tego nie znam, bo czarnej Sepultury nawet nie próbowałem sluchać. Skora zaś wam tak się podoba to mam nadzieję, że osoba, której dałem na jarmarku za darmo mój egzemplarz (przyniesiony na wymianę) jest zadowolona. Wszedłem poczytać te recenzje i większość jest pisana przez jakichś totalnych metalowych ultrasów, dla których zespół ma przez 20 lat grać dokładnie to samo, a jak nie to się sprzedał i generalnie "Sepultura skończyła się na kill em all" Sama stronka fajna, lubię takie skarbnice wiedzy, dodano do ulubionych. 4 Quote
MPM Posted September 28, 2024 Report Posted September 28, 2024 A w domu mowili "nie idz"...... 6 1 Quote
Play Posted September 28, 2024 Report Posted September 28, 2024 5 minut temu, MPM napisał(a): A w domu mowili "nie idz"...... Kiedy byłem mały, to matka mówiła mi "Michaś nie idź tam". Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. Quote
wfmsiekierka Posted September 28, 2024 Report Posted September 28, 2024 O tak... przyjemnie, analogowo Wysłane z mojego moto g54 5G przy użyciu Tapatalka 9 Quote
ZebLong Posted September 29, 2024 Report Posted September 29, 2024 15 godzin temu, wfmsiekierka napisał(a): O tak... przyjemnie, analogowo Wysłane z mojego moto g54 5G przy użyciu Tapatalka Graty za zakup! Zapraszam fanklubu Oriveti 2 Quote
docentore Posted September 29, 2024 Report Posted September 29, 2024 #ZnalezioneNaPchlimTargu 4 1 Quote
pua Posted September 30, 2024 Report Posted September 30, 2024 Nobsound NS-10P : regulator barwy zrobiony tylko na lampach bez udziału wzmacniaczy operacyjnych . Małe a cieszy. 4 Quote
Birken Posted September 30, 2024 Report Posted September 30, 2024 11 minut temu, pua napisał(a): Nobsound NS-10P : regulator barwy zrobiony tylko na lampach bez udziału wzmacniaczy operacyjnych . Małe a cieszy. ehhhhh te chińce i ich zamiłowanie do niebieskiego światła. A może wypada się cieszyć trybu strobo nie ma? 1 Quote
Barbartek Posted September 30, 2024 Report Posted September 30, 2024 Tyle było ostatnio na forum o tej płycie, że jak zobaczyłem za 2 dychy w e, to aż kupiłem No i ukochane The Who Edit: aż trudno uwierzyć, że ta płyta powstała w 1967 roku… Choć w sumie brzmi tak „bigbitowo”, więc czemu nie? W końcu tak było Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Quote
Aro91 Posted September 30, 2024 Report Posted September 30, 2024 Małe a cieszy... Po wielu latach powrót do Black pearl, jeszcze nie miałem tak bogatej wersji z baterią Jestem bardzo ciekawy czy odstaje wzmak wbudowany w amplituner STR V5 4 Quote
marco-polo Posted October 1, 2024 Report Posted October 1, 2024 Philips Fidelio X3 Plus to nie trzeba czyścić tych meszowych padów. Uszy mieszczą się w zupełności i nie haczą o te plastikowe zaczepy. Dźwięk z perspektywy się nie zmienił - bardzo dobre drivery. Muszę je jeszcze potestować. Komfort docisku też się zwiększył. 3 Quote
Recommended Posts