miki_w1 Posted April 1, 2023 Report Share Posted April 1, 2023 Czekamy, aż hype na Orfeusze minie i będzie można wyrwać w komisie za ułamek ceny. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj1978 Posted April 1, 2023 Report Share Posted April 1, 2023 (edited) 18 minut temu, Spawn napisał(a): Miałem już nic nie kupować ale okazja była: Nie byłbym pewny czy to dobry deal, jeśli nie mieli na stanie chociaż 1 szt Orfiego. Edited April 1, 2023 by dj1978 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palpatine Posted April 1, 2023 Report Share Posted April 1, 2023 Jak pokazała dyskusja poranna nie każdy jest zainteresowany Senkami 😉 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted April 1, 2023 Report Share Posted April 1, 2023 43 minuty temu, lobuz1 napisał(a): Może nie zakup, ale taki podarunek od kogoś życzliwego. Żona kazała mi dzisiaj wieczorem wyrzucić śmieci i zobaczcie co znalazłem w altance śmietnikowej, w pudełku po butach i kartką z tekstem: „Sprawne, do wzięcia. Pozdrawiam Adrian”. Zdjęcia słabe bo robione telefonem, przy słabym oświetleniu. Jutro je sprawdzę bo już późno. Jakość jakością, ale zdjęcie ma rozmiar chyba 120p Co to za słuchawy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted April 1, 2023 Report Share Posted April 1, 2023 (edited) 11 minut temu, Dirian napisał(a): Jakość jakością, ale zdjęcie ma rozmiar chyba 120p Co to za słuchawy? Mają wytarte napisy, ostało się jeno oznaczenie HE90. Pewnie nic ciekawego, jakiś no name. Edited April 1, 2023 by lobuz1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted April 1, 2023 Report Share Posted April 1, 2023 (edited) 18 minut temu, dj1978 napisał(a): Nie byłbym pewny czy to dobry deal, jeśli nie mieli na stanie chociaż 1 szt Orfiego. Właśnie je rozładowujemy HospitableTanHarborseal-mobile.mp4 4 minuty temu, lobuz1 napisał(a): Mają wytarte napisy, ostało się jeno oznaczenie HE90. Pewnie nic ciekawego, jakiś no name. Dobry materiał na dawce pałąka do przeszczepu jakichś lepszych przetworników typu tych z HD600 bo kształt muszli jak by podobny. Edited April 1, 2023 by Spawn 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Tytus1988 Posted April 2, 2023 Popular Post Report Share Posted April 2, 2023 Gratuluję nabytków!😉👍🥇 Widzę, że po wczorajszych zakupach chyba będzie trzeba brać pod uwagę utworzenie wątku Fanklubu Orpheus 😉 @saudio @MichalZZZ @lobuz1 bardzo dziękuję 🙂👍 Mam nadzieję, że w przyszłości ten lub niższy model HE60 pojawi się u mnie i będziemy mogli na nim wspólnie posłuchać muzyki z pozostałymi Kolegami Poniżej wersja post prima aprilisowa 🙂 Z podziękowaniami dla @Wiktor za STAX CPC-1🥇 oraz @docentore za ATH-ESW9!🥇 I najważniejsze, aby nie zabrakło muzyki 🎶🥰🎶 @side w takiej sytuacji nie mogłem inaczej postąpić Bardzo się cieszę, że przy okazji wypożyczenia udało się odnaleźć słuchawki wokółuszne, których dźwięk sprawia dużo radości w ulubionych nagraniach Jestem przekonany, iż Hawki niejednokrotnie będą pozytywnie zaskakiwać Również dziękuję i pozdrawiam! 24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saudio Posted April 2, 2023 Report Share Posted April 2, 2023 @Tytus1988zmylił mnie ten sam wzór obrusu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Karkolomny Posted April 3, 2023 Popular Post Report Share Posted April 3, 2023 Custom tipsy od CA... warto było czekać! 🙂 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco-polo Posted April 3, 2023 Report Share Posted April 3, 2023 W dniu 1.04.2023 o 15:22, Dirian napisał(a): Graty, jak pierwsze wrażenia? Ciekawy jestem też porównania z Twoimi Meze, bo nie ukrywam, też chodziły mi po głowie. Ale jak posluchalem 660S2 to stwierdziłem, że to jednak to i nie ma co kombinować i zamawiać Meze dla porównania - skoro Sennki cieszą ucho W dniu 1.04.2023 o 14:52, marek_m napisał(a): HD660S2 W bezpośrednim porównaniu z hd650, hd660s2 jest trochę za ciasny. Dźwięk jest dość porównywalny. W dniu 1.04.2023 o 07:44, Tytus1988 napisał(a): Z podziękowaniami dla @Wiktor!🙂🥇 Wyglad mają Orfeuszy he-90=tek. Jednak niżej to STAX - opakowanie lub ochrona. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted April 3, 2023 Report Share Posted April 3, 2023 Godzinę temu, marco-polo napisał(a): hd660s2 jest trochę za ciasny W jakim sensie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco-polo Posted April 3, 2023 Report Share Posted April 3, 2023 2 godziny temu, marek_m napisał(a): W jakim sensie ? Widocznie ktoś sądzi że ciasne oznaczać może wiele pady za małe, duża głowa. Ciężko mi powiedzieć cytowałem te słowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post HappyBlack Posted April 3, 2023 Popular Post Report Share Posted April 3, 2023 4 godziny temu, Karkolomny napisał(a): Custom tipsy od CA... Chyba nasze pary robiły się w tym samym czasie, bo ja również właśnie dziś odebrałem swój egzemplarz. ( : 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Grand Wazoo Posted April 3, 2023 Report Share Posted April 3, 2023 Godzinę temu, HappyBlack napisał(a): Chyba nasze pary robiły się w tym samym czasie, bo ja również właśnie dziś odebrałem swój egzemplarz. ( : To są Craft Ears Aurum? Wyglądają za***cie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beh0lder Posted April 3, 2023 Report Share Posted April 3, 2023 1 godzinę temu, The Grand Wazoo napisał(a): To są Craft Ears Aurum? Wyglądają za***cie Si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedrula1 Posted April 4, 2023 Report Share Posted April 4, 2023 13 godzin temu, The Grand Wazoo napisał(a): To są Craft Ears Aurum? Wyglądają za***cie Nieskromnie powiem, że coś tam potrafimy 😊 Dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Grand Wazoo Posted April 4, 2023 Report Share Posted April 4, 2023 51 minut temu, jedrula1 napisał(a): Nieskromnie powiem, że coś tam potrafimy 😊 Dzięki! Dlatego planuję się do Was wybrać 😀 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedrula1 Posted April 4, 2023 Report Share Posted April 4, 2023 Teraz, The Grand Wazoo napisał(a): Dlatego planuję się do Was wybrać 😀 Zapraszamy! Mamy dobrą kawę... i nie tylko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elhaz_77 Posted April 4, 2023 Report Share Posted April 4, 2023 W dniu 31.03.2023 o 12:51, szwagiero napisał(a): Trochę muzyki filmowej starej i nowej ps. na Breakdance jest kawałek "Ain't nobody" ekipy Rufus z Chaką Khan - uwielbiam go Soundtrack Chernobyl - fantastyczna płyta. A co oznacza tajemniczy numer 67? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Blizniak Posted April 4, 2023 Popular Post Report Share Posted April 4, 2023 Czas na nowy dac. Dangerous Convert 2. 11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birken Posted April 5, 2023 Report Share Posted April 5, 2023 21 godzin temu, Elhaz_77 napisał(a): A co oznacza tajemniczy numer 67? pewnie z inwentaryzacji został Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post _salgado_ Posted April 5, 2023 Popular Post Report Share Posted April 5, 2023 To make music more musical ? Zobaczymy Hiby R8 21 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwagiero Posted April 5, 2023 Report Share Posted April 5, 2023 Soundtrack Chernobyl - fantastyczna płyta. A co oznacza tajemniczy numer 67? Numer mojego zamówienia. Płyty są z fejsbukowej promki w Vinyl Tamka w Wawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oszala Posted April 5, 2023 Report Share Posted April 5, 2023 Przyszły kabelki (modułowy mmcx HAKUGEI Moonstone, 2.5mm 2pin 0.78 NiceHCK JIALAI JLDT2, 2.5m 2pin 0.78 NiceHCK JIALAI JLY3 oraz 2.5mm mmcx NiceHCK SkyFlag 7N), adaptery (2pin 0.78 na mmcx oraz mmcx na 2pin 0.78), etui (różne typy od NiceHCK) i narzędzie do rozłączania mmcx (nawet daje rade) zamówione na 13 urodziny Aliexpress Testuję póki co na DAP'ie Hiby R3 Pro Saber 2022 te kabelki mmcx i są one duże lepsze od tych co miałem (nawet od FiiO LC-2.5C), więc było warto 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Akustik Posted April 6, 2023 Popular Post Report Share Posted April 6, 2023 Yinyoo ST7 15 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts