Popular Post pua Posted February 27 Popular Post Report Share Posted February 27 (edited) IFP 895 wyciągnięty dosłownie ze śmietnika. Ocalić od zapomnienia. Gra cudnie impedancja wyjściowa około 1 ohma. Soft 1.95 ums. Edited February 27 by pua 15 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karkolomny Posted February 27 Report Share Posted February 27 19 godzin temu, Corvin74 napisał(a): W sumie trochę przypadek… kupione na aukcji słuchawki Custom Art Fibae 6. Dotarły po drobnych perturbacjach do mnie drugi raz. Mam i ja! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBrainwash Posted February 27 Report Share Posted February 27 4 godziny temu, pua napisał(a): IFP 895 wyciągnięty dosłownie ze śmietnika. Ocalić od zapomnienia. Gra cudnie impedancja wyjściowa około 1 ohma. Soft 1.95 ums. Aż łezka się kręci w oku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted February 27 Report Share Posted February 27 Ja mam gdzieś skitrany iRiver T30. Bardzo dobrze gra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post marek_m Posted February 27 Popular Post Report Share Posted February 27 W dniu 25.02.2023 o 13:25, marek_m napisał(a): Decyzja w poniedziałek Kupione Meze 109 Pro 👍 19 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post espe0 Posted February 27 Popular Post Report Share Posted February 27 Piękna paskuda 25 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalZZZ Posted February 27 Report Share Posted February 27 50 minut temu, marek_m napisał(a): Kupione Meze 109 Pro 👍 Bardzo ładnie zdjęcie bardzo ładnych słuchawek 👍 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Name44 Posted February 27 Report Share Posted February 27 11 godzin temu, pua napisał(a): IFP 895 wyciągnięty dosłownie ze śmietnika. Ocalić od zapomnienia. Gra cudnie impedancja wyjściowa około 1 ohma. Soft 1.95 ums. Ja mam jeszcze w swojej kolekcji IFP-795. Oczywiście sprawny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted February 27 Report Share Posted February 27 31 minut temu, espe0 napisał(a): Piękna paskuda 42 minuty temu, espe0 napisał(a): Piękna paskuda Ja uważam, że to ładny sprzęt. To Nait aktualny? Bo w takim razie poprzedniego rozważałem do zakupu, jednak ostatecznie wygrał Cyrus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_salgado_ Posted February 27 Report Share Posted February 27 Godzinę temu, marek_m napisał(a): Kupione Meze 109 Pro 👍 Podwójny puls za ten, zdaje się fortepian w tle 😊 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
espe0 Posted February 27 Report Share Posted February 27 13 minut temu, Rafacio napisał(a): Ja uważam, że to ładny sprzęt. To Nait aktualny? Bo w takim razie poprzedniego rozważałem do zakupu, jednak ostatecznie wygrał Cyrus. Bieżący. Ze wzmakiem słuchawkowym Też mi się podoba z wyglądu, ale wiem że wielu osobom nie Gra za to zawodowo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hustler Posted February 27 Report Share Posted February 27 Godzinę temu, espe0 napisał(a): Piękna paskuda Od razu mi się z tym Harman Kardonem skojarzył (pewnie przez nietypowe zielone podświetlenie). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted February 27 Report Share Posted February 27 16 minut temu, _salgado_ napisał(a): zdaje się fortepian w tle Yamaha żony 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted February 27 Report Share Posted February 27 (edited) 28 minut temu, espe0 napisał(a): Bieżący. Ze wzmakiem słuchawkowym Ciekawe jak ten wzmak, bo w Cyrusie jest taki, że nawet do "wymagających " słuchawek nic więcej nie potrzeba. Dla mnie taki Nait ma za mało wejść-wyjść. Niemniej zacny sprzęt, za jeszcze jak na dzisiejsze czasy sensowne pieniądze. Edited February 27 by Rafacio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg_jg Posted February 27 Report Share Posted February 27 2 godziny temu, marek_m napisał(a): Kupione Meze 109 Pro 👍 A Ty te Anandy Stealth w końcu przesłuchałeś czy nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted February 27 Report Share Posted February 27 2 minuty temu, greg_jg napisał(a): A Ty te Anandy Stealth w końcu przesłuchałeś Które ? Ja mam tylko Edition XS (przynajmniej na razie) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg_jg Posted February 27 Report Share Posted February 27 No to coś pomyliłem , bo miałem wrażenie, że byłeś „żywo zainteresowany” Ananda Stealth i/lub Sennheiser 660S2, a padło na Meze. No nic, gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted February 27 Report Share Posted February 27 Owszem jestem żywy i zainteresowany. Jak my wszyscy tutaj A tak serio, 660S2 są na short-liście. Czekam cierpliwie na okazję aby je przetestować w domu. "Anandy Stealth" pojawiły się natomiast w "Okazjach....", ale nawet nie wiadomo czy są "Stealth" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Bednaar Posted February 28 Popular Post Report Share Posted February 28 Jeszcze żyję. Kupuję przede wszystkim płyty CD, no i mam wreszcie Spotify Premium po kilku latach posiadania darmowego konta A oto mój ostatni zakup sprzętowy, dzięki któremu mogę słuchać Spotify - podłaczam do tego mój telefon Oppo A31, całość z kolei do SMSL sAp-II plus AKG K271 MkII i gra toto porządnie. A kosztowało całe 36 zł na shopee. Ogólnie polecam jakikolwiek chiński dongiel z CX31993. Kolejny zakup sprzetowy może być tylko wymuszony poważną awarią tego, co teraz u mnie gra Musiałem jednak pokombinowac z przejściówkami, bo w telefonie mam jeszcze stare mikro-USB, a te dongle mają USB-C. 11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted February 28 Report Share Posted February 28 16 minut temu, Bednaar napisał(a): Jeszcze żyję. Kupuję przede wszystkim płyty CD, no i mam wreszcie Spotify Premium po kilku latach posiadania darmowego konta Fajnie, że wróciłeś bo nie ma lepszego forum. Gratuluję zakupów. 😊. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Palpatine Posted February 28 Popular Post Report Share Posted February 28 Najpierw było wyjście w 2019 r. z dużych sluchawek, później w 2023 r. z zestawu iem plus dap, a tak wyglada audiofilia na odwyku…Apple AirPods Pro2 wygrały rywalizację z Focal Bathys i Finał Audio ZE8000 10 1 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek1777 Posted February 28 Report Share Posted February 28 (edited) Taka mała rzecz a cieszy 😊. Biurko mam często zawalone papierami i wtedy mogę sobie Phobosy powiesić na .. wieszaku gitarowym 😉. Edited February 28 by Tomek1777 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trez0r Posted February 28 Report Share Posted February 28 30 minut temu, Palpatine napisał(a): Najpierw było wyjście w 2019 r. z dużych sluchawek, później w 2023 r. z zestawu iem plus dap, a tak wyglada audiofilia na odwyku…Apple AirPods Pro2 wygrały rywalizację z Focal Bathys i Finał Audio ZE8000 Znaczy, że jest lekarstwo, i nie trzeba popełniać seppuku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielinskitomasz Posted February 28 Report Share Posted February 28 Najpierw było wyjście w 2019 r. z dużych sluchawek, później w 2023 r. z zestawu iem plus dap, a tak wyglada audiofilia na odwyku…Apple AirPods Pro2 wygrały rywalizację z Focal Bathys i Finał Audio ZE8000W następnym kroku zostaje nucenie a cappella 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amrowek Posted February 28 Report Share Posted February 28 A taki se Biały Album sprawiłem, muszę kiedy go ....😁 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts