retter Posted January 26 Report Share Posted January 26 AirPods-y nisza? W audiofilskim świecie na pewno. O ile pamietam, to w 2022r. Słuchawki Apple (czyli AirPods i Beats) miały udział sprzedaży w rynku TWS ok. 30% Wszystko ma swój kontekst. Tak w swiecie audio to jest nisza. W ogólnym świecie to audio jest niszą. Wysłane przy użyciu Tapatalka Nowa definicja pojęcia "nisza" Obrońca niszy Wysłane przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallow Posted January 26 Report Share Posted January 26 (edited) 4 godziny temu, Tytus1988 napisał(a): (...) @Tytus1988 Ślicznie dziękuję i chylę czoła Niestety nie ma takiej reakcji wbudowanej w forum, adekwatnej do tego jak chcę Ci podziękować za ten piękny opis :)) i wkład jaki wnosisz w rozwój naszego wspólnego hobby na tym forum Edited January 26 by fallow 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted January 26 Report Share Posted January 26 (edited) W dniu 26.01.2023 o 19:01, retter napisał(a): Obrońca niszy Broni się sama 👍 A tak na marginesie, to że czegoś nie widzimy w tramwaju w drodze do szkoły / pracy, nie znaczy, że na świecie się nie sprzedaje Edited January 27 by marek_m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
retter Posted January 26 Report Share Posted January 26 Niszy dominującej A tak na marginesie, to że czegoś nie widzimy w tramwaju w drodze do szkoły / pracy, nie znaczy, że na świecie się nie sprzedaje Air podsow widze sporo także umiec kontekst wyczytać. Wysłane przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted January 26 Report Share Posted January 26 21 minut temu, retter napisał(a): Air podsow widze sporo Czyli jednak nie nisza Gwoli ścisłości, ja nie mam (dla mnie są za drogie) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post tommir Posted January 27 Popular Post Report Share Posted January 27 W tymczasowym zastępstwie u12t 33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trez0r Posted January 27 Report Share Posted January 27 3 godziny temu, tommir napisał(a): W tymczasowym zastępstwie u12t Nio z Athena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weird_O Posted January 27 Report Share Posted January 27 Bardzo jestem ciekaw jakby wypadło porównanie UM Mext z 64 nio, to są chyba podobne sygnatury... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prophet1 Posted January 27 Report Share Posted January 27 6 godzin temu, tommir napisał(a): W tymczasowym zastępstwie u12t @tommirwchodzi na obroty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielinskitomasz Posted January 27 Report Share Posted January 27 [mention=77945]tommir[/mention]wchodzi na obroty No dobrze, ale jak grają? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommir Posted January 27 Report Share Posted January 27 3 godziny temu, trez0r napisał(a): Nio z Athena? Tak dla draki trochę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post MrSheep Posted January 27 Popular Post Report Share Posted January 27 8 godzin temu, tommir napisał(a): W tymczasowym zastępstwie u12t Czy ktoś powiedział U12t? U12t - podejście trzecie (mam nadzieję, że tym razem zostaną ), do tego iBasso DC03Pro na próbę. 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommir Posted January 27 Report Share Posted January 27 14 minut temu, MrSheep napisał(a): Czy ktoś powiedział U12t? U12t - podejście trzecie (mam nadzieję, że tym razem zostaną ), do tego iBasso DC03Pro na próbę. Szkoda sprzedawać To jedyne doki, których sprzedaży żałuję 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSheep Posted January 27 Report Share Posted January 27 3 minuty temu, tommir napisał(a): Szkoda sprzedawać To jedyne doki, których sprzedaży żałuję Zgadzam się i mam nadzieję, że tym razem będę mądrzejszy, potem znowu będę ich szukał bo będą się śnić po nocach 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommir Posted January 27 Report Share Posted January 27 2 minuty temu, MrSheep napisał(a): Zgadzam się i mam nadzieję, że tym razem będę mądrzejszy, potem znowu będę ich szukał bo będą się śnić po nocach No właśnie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbartek Posted January 28 Report Share Posted January 28 USB Audio Player ProPo włączeniu muzyki na godzinę i porownaniu odinstalowałem inne playery z telefonu (Foobar2000 i HiBy)Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco-polo Posted January 28 Report Share Posted January 28 Za 1000zł opłacalne? 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hustler Posted January 28 Report Share Posted January 28 @marco-polo IMO normalna cena, choć jak stan idealny (jest szansa, bo na wyświetlaczu jest jeszcze folia) i jest pilot to spoko, ale ja bym się dalej targował, bo SMSL DA-9 i tak jest lepszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Grand Wazoo Posted January 28 Report Share Posted January 28 @Hustler domyślam się, że to było pytanie retoryczne. @marco-polo chce się pochwalić, a Ty podcinasz mu skrzydła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco-polo Posted January 28 Report Share Posted January 28 29 minut temu, The Grand Wazoo napisał(a): @Hustler domyślam się, że to było pytanie retoryczne. @marco-polo chce się pochwalić, a Ty podcinasz mu skrzydła No właśnie nie bo używany a nowy np. smsl da-9 nowy to możliwe że lepszy wybór. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted January 28 Report Share Posted January 28 10 minut temu, marco-polo napisał(a): No właśnie nie bo używany a nowy np. smsl da-9 nowy to możliwe że lepszy wybór. To chyba tematy Ci się pomyliły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hustler Posted January 28 Report Share Posted January 28 2 godziny temu, The Grand Wazoo napisał(a): @Hustler domyślam się, że to było pytanie retoryczne. @marco-polo chce się pochwalić, a Ty podcinasz mu skrzydła Bo to pytanie na które trudno odpowiedzieć konkretnie, a ponadto nie ten wątek. Ja bym obecnie nie zapłacił więcej niż 500 zł za używany, najczęściej bardzo stary wzmacniacz, bo dla mnie maluchy w klasie D są po prostu lepsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
telemach Posted January 29 Report Share Posted January 29 Powoli oswajam się ze światem IEMów dlatego testuję różne tipsy aby samemu nabyć doświadczenia w różnicach między nimi a także aby znaleźć te z którymi najlepiej mi się słucha. Piszę w tym wątku bo niektórzy mogli nie zanotować że pojawił się nowy dobry trend w tipsach czyli tipsy latexowe. Zachęcony kilkoma rekomendacjami na Head-Fi udało mi się znaleźć sprzedawcę na Ali który ma Feaulle H570 tipsy faktycznie są wygodne a i dźwięk jest zauważalnie na korzyść (proszę mnie nie pytać o detale bo nie mam jeszcze tyle doświadczenia aby odpowiedzieć na dokładniejsze pytania) mogę potwierdzić to co pisze kolekcjoner tipsów https://www.audioreviews.org/guide-to-iem-silicone-eartips/ i faktycznie nie łapią brudu jak silikony cenowo nie ma lekko bo para jednego rozmiaru kosztuje około 59zł drugą ciekawą i tanią opcją jest Whizzer SS20 nie kosztują dużo, w pudełku są 4 rozmiary, potwierdzam że trochę uwypuklają wokale; na pewno warte przetestowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbartek Posted January 29 Report Share Posted January 29 Nie myślałem, że kiedykolwiek kupię płytę Budki Suflera Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compton Posted January 29 Report Share Posted January 29 W dniu 28.01.2023 o 17:42, marco-polo napisał(a): Za 1000zł opłacalne? Miałem kiedyś set NADa C320 i C521 a później set C350 i C541. Grało to całkiem dobrze z kolumnami B&W. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts