Jump to content
Promocja Audio Video Show 2024 ×
Fotorelacja Audio Video Show 2024 HiFiPRO i MP3Store ×

Recommended Posts

Posted

Kupiłeś odtwarzacz, słuchawki, płytę, głośniki, dobry magazyn muzyczny? Pochwal się! :P

Dzisiaj:

Rasta - The Age Of Movement

In Flames - Come Clarity

Posted

3 dni temu Sennheiser PX100. Najlepszy zakup jaki można sobie wyobrazić Aaaaj...

• Like 1
Posted

jakis miesiac temu kupilem radmora 5102-te, Siemens HiFi- System 555 i zregenerowalem Altusy 75...

• Thanks 1
Posted

W drodze do mnie są : AKG 141 [używane] i Koss ksc75

Dziś w Auchan Mikołów nabyłem płyty, są to podwójne albumy : John Lee Hooker i Jazz Cafe, czyłi łącznie są to 4 płyty za 9,99zł za jeden box :]

Posted

Hmmm... zaczęło się od stycznia, potem lawinowo:

- iR h10jr

- ep-630

- akg k81dj

- philips shs8200

- sennki cx300 w drodze :)

Albumowo:

- incubus, 'light grenades'

- deftones, 'saturday night wrist'

- k. melua, 'piece by piece'

- qotsa, 'rated r' i 'qotsa'

- jimi hendrix, 'are you experienced'

Chwilowo to na tyle, choć na pewno szykuje się jakiś nowy album niedługo :P.

I nie, nie jestem bogatym człowiekiem... staram się być obrotny :P.

Posted

Ja się za to tak powiozłem, że wszystkie ostatnie zakupy odsprzedaję :P i zapieprzam w dwójnasób

Patrz sygnaturka

Posted

Ostatnio? Karma, Ifp-899 i Cmoy. W tej chwili mam 100 zł które ma mi starczyć do końca miesiąca ;) A od czerwca ide do roboty :P

Posted

Ostatnio: Bruce Dickinson - "Chemical Wedding" oraz "Balls to Picasso". Miałem je od dawna ściągnięte z netu, ale ta satysfakcja z posiadania oryginału... no i jakość dźwięku ;]

I jeszcze prezent urodzinowy dla brata: Iron Maiden - Somewhere in Time, też już dobrze znana.

btw. tą pierwszą kupowałem 2 razy, za pierwszym razem niestety sprzedawca bezczelnie wcisnął mi oryginał prosto z kraju towarzysza stalina(prawdopodobnie :P) i twierdził, że to jakieś inne wydanie. Na szczęście udało mi się dogadać ze sprzedawcą i zwróciłem mu towar. Drugi zakup już był bezproblemowy ;]

Właściwie to mogę jeszcze zaliczyć Creativa Zen Micro 5gb od nfsu.

Posted
- ep-630

- akg k81dj

- philips shs8200

O, widzę, że ktoś wreszcie będzie mógł bezpośrednio porównać EP-630 i CX300. :)

Posted

No właśnie średnio, bo epek pozbyłem się dosyć szybko, ale może uda się zorganizować jakiś meet, bo nowy właściciel jest z mojego miasta :). Tylko nie wiem czy ryzykować, bo jak się okaże, że różnice są praktycznie żadne to się mogę trochę wkurzyć :P.

Posted
btw. tą pierwszą kupowałem 2 razy, za pierwszym razem niestety sprzedawca bezczelnie wcisnął mi oryginał prosto z kraju towarzysza stalina(prawdopodobnie :P) i twierdził, że to jakieś inne wydanie. Na szczęście udało mi się dogadać ze sprzedawcą i zwróciłem mu towar. Drugi zakup już był bezproblemowy ;]

Ja kupiłem taką z Ukrainy - to są oryginalne płyty. Biorąc pod uwagę, że zamiast 120zł zapłaciłem 45 za nowe... Pod koniec tygodnia donosiciel powinien się pojawić z paczką. Wielu znajomych ma takie płyty, niczym nie różnią się od oryginału, czasem nawet są jakieś bonusy, które są normalnie tylko na japońskich wydaniach.

Posted
- ep-630

- akg k81dj

- philips shs8200

przeca porownywalem:) ja mam cx300, syn ep630:)

Posted
- ep-630

- akg k81dj

- philips shs8200

przeca porownywalem:) ja mam cx300, syn ep630:)

No fakt, ale ja bym chciał tak bardziej retorycznie, szczegółowo. ;)

Posted

Kupiłem iFP-ka 895, czekam na przesyłkę od Radzique :)

Posted

matej7: gratulacje :)

U mnie w drodze iBasso T1 i interkonekt od Forzy (może IC nie tak w drodze, bardziej w częściach :P )

Z płyt ostatnio kupiłem OSTRego - HollyŁódź.

• Like 1