-
Similar Content
-
By BitWolf
Do sprzedania dziś jeden z najnowszych wzmacniaczy Toppinga, czyli model A50S.
Raczej przedstawiać nie trzeba, nazywany Baby A90, daje 3.5W mocy po balansie 4.4mm
Zakupiłem go niewiele ponad miesiąc temu na AliExpressie.
Od tamtej pory leżał na biurku w jednym miejscu.
Sprzedaję, ponieważ w życiu ma się swoje priorytety i na ten moment wzmacniacz słuchawkowy do nich nie należy.
Może kiedyś kupię jeszcze raz jak hajs się będzie bardziej zgadzać.
Cena jaka mnie interesuje to 700 zł + KW
Można też przesłuchać w Wawce.
Zapraszam do siebie, nie gryzę 🐺
-
By bubuq3
Cześć, warto kupić tego DACa z ali: https://pl.aliexpress.com/item/4000096636809.html?spm=a2g0o.cart.0.0.7af83c00o9PUIv&mp=1 do sluchawek takstar pro82 i blon/bosshifi b8?
Da rade sam DAC z opampem muses 8820 napędzić te słuchawki czy będę potrzebował jakieś dodatkowego wzmacniacza słuchawkowego? Polecicie jakiś z aliexpress/jakaś używka w rozsądnej cenie 200zl? Czy nie bawic sie w takie rzeczy i kupic fx audio x6 mk2 i wymienić w nim opampa na muses 8820 z opa2134?
-
By andi
Temat poświęcony iBasso DC04.
Czy ktoś w Polsce już sprzedaje DC04?
Od moderatora: nowy temat został wydzielony dla iBasso DC04, a dotyczące tego tematu komentarze zostały przeniesione.
-
By majkel
Sprzedam combo słuchawkowe oparte o najnowszą rewizję Headonica oraz DAC ES9038. Do tego optymalizacje związane z architekturą "pod jednym dachem". Sprzęt nowy. Robiony na zamówienie, ale klient chce się wycofać z transakcji bez podania przyczyny - szanuję prywatność. Szerszy opis tutaj, a post niżej zdjęcia i specyfikacja dokładnie tego egzemplarza. Na zakup jest paragon lub faktura.
Cena tego egzemplarza - sprzedany
-
By Swordfish_
"Mytek Manhtattan II DAC to na chwilę obecną najwyższy, flagowy model przetwornika cyfrowo-analogowego, jaki ma nam do zaoferowania marka Mytek. Oczywiście urządzenie to integruje w sobie także przedwzmacniacz, zbalansowany wzmacniacz słuchawkowy, posiada też możliwość rozszerzenia o kartę sieciową oraz wysokiej klasy przedwzmacniacz gramofonowy. "
W ten oto sposób mam komplet Myteków z działu hi-fi
Zapraszam do recenzji:
https://hifizone.pl/mytek-manhattan-ii-dac-recenzja/
-
Recommended Posts