.ksy Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Specyfikacja Wymiary 80 × 47 × 9.8 mm Waga 53 g Wyświetlacz 2,2â TFT LCD, 260.000 kolorów, rozdzielczość 320x240 pix Języki Obsługa wielu języków Transfer danych USB 2.0 High Speed (5M Byte/s)) Formaty audio MP3, WMA, WMV, ASF, WAV Formaty video AVI, RM, VOB, DAT, RMVB etc. â pliki trzeba przekonwertować Formaty zdjęć JPEG Nagrywanie WAV (z radia i dyktafonu) SNR 85dB Moc wyjściowa 10mW + 10mW dla 16Ohm Dostępne wersje 512MB, 1GB, 2GB Czytnik kart microSD Zasilanie 3.7V litowo-jonowy akumulator Czas pracy video: 4 godziny audio: 9 godzin Temperatura pracy 5° ~ 40° C Systemy operacyjne 98SE (wymaga sterowników), ME, 2000, XP / Mac OS 10 lub nowszy / Linux 2.4.2 lub nowszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtd Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Wyświetlacz 22” TFT To prawie jak mój telewizor Czas pracy video: 4 godzinyaudio: 9 godzin Znowu trochę mało... Jakieś zdjęcia może? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ksy Posted May 5, 2007 Author Report Share Posted May 5, 2007 LOOOL Sorrki, nie ma jak pisanie postu w nocy Już poprawiłem ten jak że "portable" wyświetlacz Fotki mówisz. No Pewnie i da rade... w sumie to specjalnie nie dałem ich od razu. Sądzę, że jak się przypatrzycie to będzie już jasne o jakim playerku mowa. Podzespoły prawdopodobnie te same co w CS200: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Za bardzo mi to Meizu przypomina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ksy Posted May 5, 2007 Author Report Share Posted May 5, 2007 To proponował bym przejrzeć ofertę Teclasta Bo raczej C260 Ci to powinno przypominać a nie M6 Choć czas chyba w końcu znaznaczyć, że to nie Teclast odpowiada, za produkcję tych modeli (CS200 czy TK24), ale oni właśnie kupują produkty z pewnej fabryki, która to właśnie oferuje je w dwóch wersjach (hi i low). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtd Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Chyba z tym samym modelem pentagram ma niedługo wchodzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ksy Posted May 5, 2007 Author Report Share Posted May 5, 2007 I owszem ale z tego co wiem, nie będziemy sobie wchodzić w paradę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts