Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry, czy ktoś słuchając modelu sr50bt zanotował występowanie lekkiego szumu/zgrzytów w prawej słuchawce? Nie przeszkadza to w odsłuchu, jednak jest słyszalne, gdy muzyka nie jest włączona.

Posted (edited)

Mam to samo... I zauważylem, że szumi tylko po nawiązaniu połączenia bluetooth. W lewej słuchawce zawsze cisza.

Edited by wolanm
Posted (edited)
W dniu 23.04.2020 o 21:33, wolanm napisał:

Mam to samo... I zauważylem, że szumi tylko po nawiązaniu połączenia bluetooth. W lewej słuchawce zawsze cisza.

Ehh, w takim razie je zwracam. Jak można dopuścić do czegoś takiego w słuchawkach za 650zł? Wziąłem w ich miejsce Fiio EH3 NC za ~700zł:

- cieplejsze brzmienie
- w pierwszych minutach wydawały się mniej wygodne, ale po dłuższym odsłuchu ich nie czuję

- może troszeczkę gorsze wykonanie (plastik gorszego sortu)

- out of the box gorzej grają przez bt, aktualizacja firmware poprawiła sytuację i już jest git

- mają usb c (z dac-iem)

- mają nieco lepsze ANC

- w zestawie twarde etui, a nie worek

Edited by seblag
Posted

Dodatkowo wygląda na to, że moich nie da się naładować. Podłączam dedykowanym kablem usb do kompa i czerwona dioda chwilę miga i gaśnie (w instrukcji ani słowa o miganiu na czerwono podczas ładowania). Z ładowarką od telefonu to sami. Jakaś totalna porażka... Też oddaję.