Remember4107 Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 Witam jakie polecacie słuchawki dokanałowe z dużym basem w okolicach tej kwoty?Teraz posiadam vjjb k4 które kupiłem około półtora roku temu i może wyszło coś nowego przez ten czas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 strong6 Posted February 5, 2020 Report Share Posted February 5, 2020 1 godzinę temu, Remember4107 napisał: Witam jakie polecacie słuchawki dokanałowe z dużym basem w okolicach tej kwoty?Teraz posiadam vjjb k4 które kupiłem około półtora roku temu i może wyszło coś nowego przez ten czas Też mam Vjjb k4 i wiem jak grają. A grają dobrze (przy cenie ile kosztują) - MEMT X5, - MEMT X9, - RevoNext QT2 To moje propozycje. Basu mają więcej niż Vjjb k4, grają też o pół oczka lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Remember4107 Posted February 6, 2020 Author Report Share Posted February 6, 2020 A rock zircon miał ktoś was?Szukam typowo basotłukow bo w vjjb k4 moim zdaniem za mało go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 strong6 Posted February 6, 2020 Report Share Posted February 6, 2020 Mam i znam Rock Zircon. Mają więcej basu niż Vjjb k4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Remember4107 Posted February 7, 2020 Author Report Share Posted February 7, 2020 A coś z nie chińskich jakieś co będą łupały basem polećcie cos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jaro54 Posted February 7, 2020 Report Share Posted February 7, 2020 Pioneer SE-CX8 subwoofery w uszach, niestety jak ma grać i być z polskiej dystrybucji to musisz wydać więcej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Remember4107 Posted February 7, 2020 Author Report Share Posted February 7, 2020 (edited) Fajne te pioneery ale za drogie trochę jak dla mnie nie moge się skusić A co sądzicie o słuchawkach takstar 1200?Są chińskie ale moze porzadnie graja z tego co czytałem to mają dobre opinie.Nie wiem tych słuchawek tyle jest że głowa boli ciężko wybrać.Co do ceny to okolice 200 złotych to myśle żę maksymalnie moge tyle wydać Edited February 7, 2020 by Remember4107 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dominikpl72 Posted February 8, 2020 Report Share Posted February 8, 2020 @Remember4107 mam na sprzedaż Pioneer SE-CX8 jak nowe z polskiej dystrybucji. Napisałem PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 TATKANDesign Posted March 10, 2020 Report Share Posted March 10, 2020 W dniu 7.02.2020 o 17:22, Jaro54 napisał: Pioneer SE-CX8 subwoofery w uszach, niestety jak ma grać i być z polskiej dystrybucji to musisz wydać więcej Z tej aukcji jak myślisz wszystko w porządku z nimi oryginalne ? Chciałbym je nabyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jaro54 Posted March 10, 2020 Report Share Posted March 10, 2020 Masz gwarancję, tylko tipsy zdezynfekuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Remember4107
Witam jakie polecacie słuchawki dokanałowe z dużym basem w okolicach tej kwoty?Teraz posiadam vjjb k4 które kupiłem około półtora roku temu i może wyszło coś nowego przez ten czas
9 answers to this question
Recommended Posts