WojtekC Posted January 9, 2020 Report Posted January 9, 2020 Mp3store Łódź szuka pracownika na sklep Jak w temacie, szukam pracownika na swoje miejsce. Jedyny warunek miłość do muzyki i wiedza w temacie audio. Preferuję kontakt osobisty, jednak jak chcecie napisać to dane kontaktowe macie na stronie sklepu. Możecie też pisać na forum na moje PW. Zdjęcia dla urozmaicenia tematu - ostatni meet (no przed ostatni, ostatni w lutym będzie) 1 1 4 Quote
WojtekC Posted January 14, 2020 Author Report Posted January 14, 2020 Podbijam temat nadal aktualny. Quote
espe0 Posted January 14, 2020 Report Posted January 14, 2020 ...a może by tak rzucić to wszystko i wyjechać do Łodzi. Quote
WojtekC Posted January 14, 2020 Author Report Posted January 14, 2020 (edited) No ja właśnie robię odwrotnie Będę owce wypasał i kozi ser robił - kozy też są - rozróżniam obie rasy Rzeźbił w drewnie, czytał książki i słuchał muzyki natury Edited January 22, 2020 by WojtekC 1 2 Quote
Barbartek Posted January 16, 2020 Report Posted January 16, 2020 No ja właśnie robię odwrotnie Będę owce wypasał i kozi ser robił Rzeźbił w drewnie, czytał książki i słuchał muzyki natury Kozi ser z owczego mleka? Oryginalnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote
WojtekC Posted February 12, 2020 Author Report Posted February 12, 2020 PRACOWNIK NADAL POSZUKIWANY! Quote
Recommended Posts