.ksy Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Jak zwykle z opóźnieniem - ale wiem że mi wybaczycie Poniżej fotki MPMan CS157 od środka. Czas skończyć z tym, co player ma w środku. W myśl zasady "świadomych zakupów". Poniżej przedstawiam też spis tego, co się tam kryje, bo nie każdy ma dobry wzór (a z jednym sam miałem poważny problem ) (pamięć) hynix KORHY27UU088G5MTPC8 704AM9SJ3036 (to malutkie) SigmatelSTFM1000N32E-TA2??*37190808* chyba: U6 (SoC) SIGMATEL STMP3504L100E-SB6u021500649 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KHRoN Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 sigmatel? braciszek Creative MuVo/Zen Nano i iAUDIO 5/G3/G2 ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
getz Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 sigmatel? braciszek Creative MuVo/Zen Nano i iAUDIO 5/G3/G2 ;] Ale również iPoda Shuffle 1 generacji , Rio Carbonu , czy iAudio F1 . Ten chipset (STMP 3504 )- jeżeli tylko jego moc wyjsciowa nie jest ograniczona głupimi restrykacjami jak w Creative MuVo potarfi zagrać zupełnie fajnie > w końcu Shuffle 1 generacji do tej pory uważany jest za nalepiej grającego iPoda ever. (to malutkie) SigmatelSTFM1000 To oczywiście chip radiowy - produkcji "własnej" Sigmatela zresztą . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emyyyl Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Jak juz go tak rozbieracie to co o nim myslcie??Zastanawim sie nad jego kumpnem za 159zl jest u mnie w Avansie. Zalezy mi na dobrej jakosci dzwieku a o tym playerku nic nigdzie nie ma bo to chyba nowosc. Prosze o jakiekolwiek wskazowki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ksy Posted April 25, 2007 Author Report Share Posted April 25, 2007 Zależy co rozumiesz przez dobrą jakość dźwięku. Bo to jest produkt typu low-end, więc gra - ale cudów to ja bym się nie spodziewał po nim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts