juby456 Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Czy obsluga cs 200 jest mozliwa tylko w poziomie i jak ten sprzecik gra.Czy mozna go porownac do sansy e250?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ksy Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Rozumiem, że pytasz o CS200? - tylko poziom. - jeszcze go nie słyszałem. - ciężko powiedzieć, jak zrobię fotki CS200 od środka, będzie można myśleć do czego go porównać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KHRoN Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 fajna oferta - 2GB z filmami za przystępną cenę :] ciekaw jestem jak odtwarzacz na żywo wygląda i jak się sprawuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juby456 Posted March 27, 2007 Author Report Share Posted March 27, 2007 Jak rozumiem ladowarki sieciowej niestety nie ma tylko przez usb??Przynajmniej w specyfikacji w akcesriach nic na jej temat nie bylo.No nic poczekamy zobaczymy choc prawde mowiac za takie pieniadze dla samego wygladu bym sie pokusil.choc to niezbyt fachoe stwierdzenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ksy Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Niestety ładowanie only przez USB. Ale i mogę podać wymagania jakie ładowarka sieciowa z USB powinna spełniać - bo jak sądzę na oryginalną za 69 zł niewiele osób się skusi (oryginalną ale nie od MPMana) W piątek postaram się zajrzeć "pod spódnice" w CS200 i CS157. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alienv Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 http://www.sklep.devilnet.pl/go/_info/?id=241 tutaj też już jest zacząłem zastanawiać się poważniej nad tym playerem, dotychczas w planach był meizu m6 2gb ale ten jest o 200zł tańszy a ja audiofilem nie jestem szkoda, że wyświetlacz jest o 0,4'' mniejszy jak ktoś miał w zasięgu ręki ten playerk to niech da znać co w trawie piszczy jakość dźwięku/video, wytrzymałość baterii, menu i ergonomia itp itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juby456 Posted March 28, 2007 Author Report Share Posted March 28, 2007 Wracajac do ladowarki to czy ta oryginalna sieciowa bylaby dostepna w sklepach sieci mp3store??A tak przez ciekawosc czy meizu m6 2Gb mozna kupic gdzies indziej niz na pixmanii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psyhus Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Wracajac do ladowarki to czy ta oryginalna sieciowa bylaby dostepna w sklepach sieci mp3store??A tak przez ciekawosc czy meizu m6 2Gb mozna kupic gdzies indziej niz na pixmanii? Meizu 2gb mozna kupic juz kupic na allegro, i to o wiele taniej niz na pixmanii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juby456 Posted March 28, 2007 Author Report Share Posted March 28, 2007 Cos Ci sie pokrecilo bo 2Gb nie ma sa tylko 1 i 4Gb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juby456 Posted March 29, 2007 Author Report Share Posted March 29, 2007 Ciekawi mnie jak sprzecik gra.Pewnie porownac go do iriverow czy meizu nie bedzie mozna?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ksy Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Gra podobnie do MPIO. Brak mu wyraźnego basu, który jest jak by w tle. Jest mocny, ale jak by z boku. To samo mam w MPIO. Meizu w życiu nie słuchałem. Zwyczajnie nie jest to playerek który ma rywalizować z irivere czy cowonem. bardziej atakował by segment w kierunku MPIO - choć tu mu brakuje jeszcze.... jest to mimo wszystko low-end. Jeśli ktoś myśli o wydaniu sporej sumy na słuchawki, to nie będzie player dla niego, jeśli chce mieć sporo muzy i MX400 - nie jest źle. ps. póki co pokochałem tetrisa z CS200. Muzyka + tetris i (co dość ciekawe) na około ~6 godzin* może być fajnie ))) Tyle wyszedł łączny czas pracy tego sprzęciku przy słuchaniu muzyki i ciągłym graniu czyli LCD is ON. Więc jak by samo audio zapodać to może by doszedł do 9? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
javacris Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Ksy jeszcze ja wtrace swoje 3 grosze... 1 jaki jest format plików video na ten odtwarzacz ( i jak wielkość pliku po konwersji i przed) 2 czy jest funkcja album art 3 ile jest fps podczas oglądanie video dzięki z góry może ktoś by nagrał krótki filmik z prezentacją Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ksy Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 1. AVI 2. nie 3. Dane pliku po przekonwertowaniu, jakość Hi: szybkość klatek: 18 na sekundę Właśnie "ripuje" do jakości LOW cały film "GSH" zobaczę ile zajmować będzie. EDIT: W wersji low. Film który początkowo zajmował 699 MB po konwertowaniu do jakości LOW (która według mnie spokojnie styka) zajmuje 523MB. Biorąc pod uwagę, że player z video trzyma około 4h, film ma 1,5-2h to ładujemy dwa filmy i jeszcze mamy 1GB wolnego. Męczące jest natomiast wgrywanie. Jedna 4,8-5MB/s to nie jest marzenie kinomana ps. może przygotuje jakiś debiut reżyserski, wstępnie już nagrałem, ale zobaczymy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
javacris Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 523 mb to trochę sporo przy 350 mb w clix'sie ale pewnie filmy konwertowane iriverterem na u10/clix też powinny być odtwarzane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ksy Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Niestety nie sądzę. Konwerter przygotowuje odpowiednio plik, to jest głębszy proces konwersji niż sądziłem na początku. Obraza obraz o 90 stopni.. a iriverter tego nie robi wiec film będzie pewnie odtwarzany pionowo zamiast poziomo. ps. nagrałem filmik 6:27 może go zrzucę do kompa i puszcze w sieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
javacris Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 wrzuć jeśli łaska na you tube albo google video czyli konwersja podobna jak w sansie i pewnie przez to trwa dłużej:/ i będzie trudno o alternatywny konwerter... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtd Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 wrzuć jeśli łaska na you tube albo google video czyli konwersja podobna jak w sansie i pewnie przez to trwa dłużej:/ i będzie trudno o alternatywny konwerter... filmik już jest TUTAJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts