espe0 Posted November 3, 2019 Report Posted November 3, 2019 Po tym jak bujdą okazała się obsługa FLAC przez iPod touch 7g, a dużą bibliotekę muzyki mam właśnie w tym formacie, trzeba było jakoś temu zaradzić. Najprostszym okazuje się wgranie ze sklepu z aplikacjami: foobar'a: Interfejs bardzo prosty, a przez itunes wgrywamy pliki metodą przeciągania (w trybie plików aplikacji): Niby proste, ale jako świeżak w iOS musiałem się trochę naszukać. Niech będzie moje doświadczenie radą dla potomnych 2 Quote
Lord Rayden Posted November 3, 2019 Report Posted November 3, 2019 Czy Foobar ładnie widzi pliki flac ? Okładka itp ? Quote
espe0 Posted November 3, 2019 Author Report Posted November 3, 2019 (edited) 5 minut temu, Lord Rayden napisał: Czy Foobar ładnie widzi pliki flac ? Okładka itp ? Jak jest w obraz w pliku to widzi, sam nie dodaje. FLAC ze swojego folderu miesza z tym co jest na iPodzie. Edited November 3, 2019 by espe0 Quote
Ros Posted November 4, 2019 Report Posted November 4, 2019 A da się w ogóle wrzucać pliki bez konieczności używania iTunes? Kiedyś, za czasów iPodów, były takie programy pod Windowsa. Quote
espe0 Posted November 4, 2019 Author Report Posted November 4, 2019 Godzinę temu, Ros napisał: A da się w ogóle wrzucać pliki bez konieczności używania iTunes? Kiedyś, za czasów iPodów, były takie programy pod Windowsa. Jestem kompletnym laikiem w tej materii i nie wiem po prostu. Ale pewnie są. Quote
Alkir Posted January 25, 2020 Report Posted January 25, 2020 (edited) Witam, na nieszczęście zostałem w pracy zmuszony do używania iphona, no i mam problem. Jestem kompletnym laikiem w tym programie a chciałbym za pomocą gniazda usb w aune x1s słuchać za pośrednictwem iphona muzyki z serwera domowego. Na telefonie sony z androidem zalatwia to UAPP. A jakim programem zrealizować to na iphonie (pliki na serwerze to flac lub dsf)? Czyli serwer-wifi-iphone- kabel z iphona do gniazda usb w aune. Edited January 25, 2020 by Alkir Quote
Recommended Posts