conrad1975 Posted July 5, 2019 Report Share Posted July 5, 2019 Witam , nie wiem czy ktoś się spotkał z podobnym problemem . Po ściągnięciu albumu na kartę szczególnie w jakości master , odtwarzanie przerywa, rwie, pogarsza się jakość. Zastanawiam się czy problem leży w jakości karty mam toshibe XC I 64GB, czy w wydajności samego odtwarzacza . Ma ktoś jakiś pomysł . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted July 5, 2019 Report Share Posted July 5, 2019 Nie mam doświadczenia z M6, ale podobne problemy zauważyłem ostatnio na kompie (w pracy i w domu). Jest to irytujące do tego stopnia, że wróciłem do Spotify. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafik87 Posted July 5, 2019 Report Share Posted July 5, 2019 Niedawnotak miałem na x5 ( w sumie sporo osób z forum też), jest to wina nowej aktualizacji Tidala, trzeba poczekać aż naprawiaWysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad1975 Posted July 5, 2019 Author Report Share Posted July 5, 2019 2 godziny temu, marek_m napisał: Nie mam doświadczenia z M6, ale podobne problemy zauważyłem ostatnio na kompie (w pracy i w domu). Jest to irytujące do tego stopnia, że wróciłem do Spotify. Na kompie i na telefonie takich problemów nie mam. Spotify to tylko mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted July 5, 2019 Report Share Posted July 5, 2019 1 godzinę temu, conrad1975 napisał: ....Spotify to tylko mp3 To pokazuje, jak bardzo wkurzający jest "przycinający" Tidal, nawet w jakości Master 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts