Jump to content
PROMOCJA MP3Store.pl i HiFiPRO.audio 08.03.2025 - 16.04.2025 ​☀️😎​ ×

Recommended Posts

• Moderator
Posted

Test zbiorczy SMSL - M8A, SAP12 , P2

Test:

https://stereoikolorowo.blogspot.com/2019/03/zestaw-smsl-m8a-smsl-sap12-i-smsl-p2.html

Cytat

Zestaw S.M.S.L. M8A, S.M.S.L. SAP12 i S.M.S.L. P2 to komplementarna propozycja dla osób poszukujących dobrego a niedrogiego nabiurkowego systemu słuchawkowego. Tytułowy zestaw jest kapitalnie wykonany, zaopatrzony w najnowocześniejsze i wysokojakościowe komponenty oraz, co najważniejsze - dysponujący bujnym, plastycznym i barwnym dźwiękiem o wysokiej jakości hi-fi. Znacznie wyższej niżby sugerowała bardzo konkurencyjna cena.

Rekomendacja!!!

IMG_2271.JPG

Posted

Jak dla mnie to sprzęt do grania tylko w zestawie - dac bardzo jasny (fakt mam v2 na ess9038) a wzmak nieco ciemny i dopiero razem fajnie to brzmi.

• Moderator
Posted

SMSL ogólnie zbiera bardzo pozytywne opinie nawet w światku zatwardziałych pasjonatów zwanych przez siebie audiofilami.

Sam znam kilku którzy sami twierdzą że wstyd im się przyznać że korzystają ze sprzętu w tej cenie. Jak wiadomo to specyficzna grupa.

• Like 1
  • Haha 3
Posted

Już kiedyś pisałem, że SMSL powinien podnieść ceny swojego sprzętu, stosownie do jakości dźwięku.

Wtedy od razu audiofile zaczęli by masowo kupować produkty tej marki ;)

(dobrze, że zdążyłem z zakupem sAp-II w nieaudiofilskiej cenie 😜 )

Posted

Właściwie to już ma takie ceny a przynajmniej w Polsce - M8A jest w cenie Aune X8, który jest jednak lepszym sprzętem - swojego kupowałem z Francji to z przesyłką wyszło 800 zł i tyle jest wart. Droższych SMSLów boję się kupować bo recenzji jest mało a czasami zdarzają im się straszne gnioty jak chociażby AD-18 - niby do wszystkiego a w sumie do niczego ;)