Jump to content

Question

Posted

Jak w temacie - szukam wygodnych słuchawek wokółusznych do mniej więcej 300 zł (odgórny budżet), głównie z polskich sklepów, dopłacić to raczej tylko, jeśli będzie naprawdę warto. Słuchawki głównie do komputera i słuchania muzyki elektronicznej wszelkiej maści (przeważnie dubstep, glitch hop z naciskiem na to drugie), więc dobry, nie zamulający bass będzie mile widziany, ale szukam głównie zrównoważonego brzmenia (czasami i muzyka klasyczna wpada w ucho :D ). Będą używane tylko i wyłącznie w domu, stąd koniecznie muszą się nadawać do dłuższych posiedzeń bez męczenia uszu.

Aktualnie posiadam Takstar HI2050, ale się już powoli zużywają, teoretycznie to słuchawki Hi-Fi, szukałbym czegoś w takim klimacie. Pomimo, że to słuchawki raczej nie do elektroniki, to mimo wszystko świetnie mi się na nich jej słucha.

Z krótkiego rozeznania widzę Somici V2, które na x-komie są w promo za 169zł i które podobają mi się ze względu na welurowe pady i otwartą konstrukcję, AKG K240 i ISK HD9999, które podobno też są świetne w swojej cenie, jednak nie wiem, jak w nich z wygodą użytkowania. 

Z góry dziękuję za pomoc.

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Zależy od telefonu. Możesz dokupić np AQ DragonFly Black i posłuchasz i z telefonu