Jump to content

Fiio M9 a Tidal HIFI

wfmsiekierka

Recommended Posts

Uaktualnij do 1.0.4 a zyskasz MQA w Tidalu Master (jak dla mnie duża różnica dźwięku na plus) a i kolor diody bedziesz mial zielony ;)

Chyba że słuchasz przez bluetooth to poczekaj na poprawki tidala bo są problemy z odtwarzaniem kolejnego utworu. 

Edited by pgaik

Uaktualnij do 1.0.4 a zyskasz MQA w Tidalu Master (jak dla mnie duża różnica dźwięku na plus) a i kolor diody bedziesz mial zielony

Chyba że słuchasz przez bluetooth to poczekaj na poprawki tidala bo są problemy z odtwarzaniem kolejnego utworu. 
Witam
Wczoraj wieczorem zaktualizowałem odtwarzacz do 1.0.4
Dzisiaj chciałem posłuchać muzyki i stwierdzić o ile poprawiła się jakość audio. Niestety gdy próbuję włączyć Tidal wyskakuje komunikat -aplikacja została zatrzymana. Masz może pomysł co powinienem zrobić? Jeśli tak to poproszę napisz w miarę ze szczegółami, ponieważ ogólnie nie ogarniam tych tematów

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

25 minutes ago, wfmsiekierka said:

Witam
Wczoraj wieczorem zaktualizowałem odtwarzacz do 1.0.4
Dzisiaj chciałem posłuchać muzyki i stwierdzić o ile poprawiła się jakość audio. Niestety gdy próbuję włączyć Tidal wyskakuje komunikat -aplikacja została zatrzymana. Masz może pomysł co powinienem zrobić? Jeśli tak to poproszę napisz w miarę ze szczegółami, ponieważ ogólnie nie ogarniam tych tematów

Wyczyść cache w aplikacji. 

6C8E6674-73F4-4DFF-A188-2F6F00A3FDD1.thumb.jpeg.f83d1d64578dc073bd92b154f491e46f.jpeg
Jasna instytucja, tylko że problem polega na tym że aby to zrobić muszę najpierw otworzy Tidal,a problem o którym pisałem polega na tym że nie mogę tego zrobić,ponieważ po kliknięciu w aplikację pojawia się komunikat Tidal został zatrzymany (cholera)

• 3 years later...

Dzień dobry,

Czy mógłby ktoś opisać krok po kroku jak na FiiO M9 dodać konto/zalogować się na Tidal? Mam konto na Tidal i przy każdej próbie logowania przez Fiip M9 mam komunikat o błędzie sieci :( Reset do ustawień fabrycznych nic nie daje, próba założenia nowego konta również :(

Będę wdzięczny za pomoc.