wfmsiekierka Posted February 27, 2019 Report Share Posted February 27, 2019 Witam Uruchomiłem Tidal HIFI, dioda led fiio pali się na niebiesko. Nie powinno być na fioletowo pokazując że są odtwarzane FLAC? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgaik Posted February 27, 2019 Report Share Posted February 27, 2019 (edited) Uaktualnij do 1.0.4 a zyskasz MQA w Tidalu Master (jak dla mnie duża różnica dźwięku na plus) a i kolor diody bedziesz mial zielony Chyba że słuchasz przez bluetooth to poczekaj na poprawki tidala bo są problemy z odtwarzaniem kolejnego utworu. Edited February 27, 2019 by pgaik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caution Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 jak dla mnie duża różnica dźwięku na plus] W telefonie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgaik Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 Nie no w M9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wfmsiekierka Posted March 2, 2019 Author Report Share Posted March 2, 2019 Uaktualnij do 1.0.4 a zyskasz MQA w Tidalu Master (jak dla mnie duża różnica dźwięku na plus) a i kolor diody bedziesz mial zielony Chyba że słuchasz przez bluetooth to poczekaj na poprawki tidala bo są problemy z odtwarzaniem kolejnego utworu. Witam Wczoraj wieczorem zaktualizowałem odtwarzacz do 1.0.4Dzisiaj chciałem posłuchać muzyki i stwierdzić o ile poprawiła się jakość audio. Niestety gdy próbuję włączyć Tidal wyskakuje komunikat -aplikacja została zatrzymana. Masz może pomysł co powinienem zrobić? Jeśli tak to poproszę napisz w miarę ze szczegółami, ponieważ ogólnie nie ogarniam tych tematów Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicodem Posted March 2, 2019 Report Share Posted March 2, 2019 25 minutes ago, wfmsiekierka said: Witam Wczoraj wieczorem zaktualizowałem odtwarzacz do 1.0.4 Dzisiaj chciałem posłuchać muzyki i stwierdzić o ile poprawiła się jakość audio. Niestety gdy próbuję włączyć Tidal wyskakuje komunikat -aplikacja została zatrzymana. Masz może pomysł co powinienem zrobić? Jeśli tak to poproszę napisz w miarę ze szczegółami, ponieważ ogólnie nie ogarniam tych tematów Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Wyczyść cache w aplikacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wfmsiekierka Posted March 2, 2019 Author Report Share Posted March 2, 2019 Wyczyść cache w aplikacji. Cache? gdzie to jest? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgaik Posted March 3, 2019 Report Share Posted March 3, 2019 15 godzin temu, wfmsiekierka napisał: Cache? gdzie to jest? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wfmsiekierka Posted March 4, 2019 Author Report Share Posted March 4, 2019 Jasna instytucja, tylko że problem polega na tym że aby to zrobić muszę najpierw otworzy Tidal,a problem o którym pisałem polega na tym że nie mogę tego zrobić,ponieważ po kliknięciu w aplikację pojawia się komunikat Tidal został zatrzymany (cholera) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wfmsiekierka Posted March 10, 2019 Author Report Share Posted March 10, 2019 CześćFiio M9 ver. 1.0.4Tidal ver. V2. 11.5 (najnowsza) Ustawienia Tidal-striming-Master Cache wyczyszczonyDioda pali się na niebiesko,jestem zdesperowany, nie wiem co zrobić, odtwarzacz kupiony w celu słuchania hi-res utworów z Tidal Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlbertD Posted December 30, 2022 Report Share Posted December 30, 2022 Dzień dobry, Czy mógłby ktoś opisać krok po kroku jak na FiiO M9 dodać konto/zalogować się na Tidal? Mam konto na Tidal i przy każdej próbie logowania przez Fiip M9 mam komunikat o błędzie sieci Reset do ustawień fabrycznych nic nie daje, próba założenia nowego konta również :( Będę wdzięczny za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts