Jump to content
Letnia Promocja (HiFiPRO / MP3Store ) PRZYGOTUJ się na Wyjazd z ULUBIONĄ MUZYKĄ ×

Recommended Posts

Posted

Hmmm to już w sumie drugi zakup, świetny człowiek, uczciwy, ZX300 w dobrej cenie przytuliłem :) zdecydowanie polecam!

• 8 months later...
  • 3 months later...
Posted

Kolejny zakup = kolejne zadowolenie, świetna cena, super kontakt. Polecam i coś czuję że jeszcze wrócę ;D

- Tapatalk

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Kolejny zakup = kolejne zadowolenie, świetna cena, super kontakt.

Polecam i coś czuję że jeszcze wrócę ;D

- Tapatalk

Posted

Zakupiony iPod - świetny kontakt, szybciutko wysłane, wszystko tak jak miało być. Nic dodać nic ująć. Pozostaje tylko serdecznie polecić 😃

• 1 month later...
  • 2 years later...
  • 2 months later...
Posted

Spotkaliśmy się dzisiaj z Maćkiem, miło pogadaliśmy i zrobiliśmy deal- sprzedałem koledze słuchawki. Kontaktowy i konkretny gość- polecam interesy z kolegą. 

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Kupiłem od Maćka tablet, stan techniczny zgodny z opisem w ogłoszeniu, bardzo szybko wysyłał paczkę z tabletem, bardzo dobry kontakt, Polecam.

• 5 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

Wymieniliśmy się z Maćkiem słuchawkami, po czym udało mi się Go namówić na sprzedaż, za co jestem dozgonnie wdzięczny, polecam z całego serca kolegę.

• 5 months later...
  • 1 year later...
Posted

Kupiłem od kolegi @ossomac iFi GO Pod. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam kolegę 👍