-
Similar Content
-
By dizek11
Hej.
Potrzebuje pomocy ,z moim zestawem słuchawkowym "Hyper X Cloud2"
słuchawki służą mi już dobre 2 lata,dzisiaj około 15 coś się zepsuło ,zaczołem słyszeć tylko na 1 słuchawce
,gdy wróciłem do domu o 17:30 słuchawki przestały totalnie działać
Chcę dodać że w miejscu wzmacniacza(tego pokrętła którym reguluję się głośność) jest widoczne uszkodznie kabla
,takżę zobaczyłem że nie ma tam prawie kabla miedzianego!(kilka drutów nie stykających z sobą)
Prosze o szybką pomoc
Dizek11.
2020-12-29
22:10
Ps dla szybszego kontaku można się skontaktować na discord-dizek11#3268
-
By bb3
Dzień dobry.
Jest tu dużo mądrych osób, które mają doświadczenia z różnymi słuchawkami.
Szukam słuchawek z w miarę liniową charakterystyką do 200zł? Będę pracował na nich z dźwiękiem. Czy Akg k240 studio za 250 zł to jedyny słuszny wybór z tych tańszych? Może jest coś tańszego? Przeszukałem internet ale ciężko mi było znaleźć coś konkretnego.
-
By muf18
Witam.
Chciałbym się Was spytać co sądzicie o tych słuchawkach. Szukam bezprzewodowych do 700 zł, i te dwa modele mi się rzuciły w oczy. Oba są raczej polecane z tego co widziałem.
Oczekuje podobnej charakterystki do Superluxów HD668B i HD681B, z większą detalicznością, bardziej mi odpowiada jasne granie.
-
By batbilo
Witam
Może w nie odpowiedniej kategori ale sie pytam:)
Szukam słuchawek do 150 zl lub więcej zależnie od jakości sprzętu moge podwyższyc do 200 zl lub ciut więcej ale to maks i bardzo ewntualnie
Szukam raczej wokółusznych głównie do muzyki (rock np:limp bizkit , faith no more , linkin park czy metal lub pop z lat 60)i gier strzelanek i gier wyścigowych
Ma byc dobry dźwięk i wykonanie
Chce raczej coś polskiego aby wesprzec naszych
myśle o tonsill choć nwm jakie
genesis radon 610 wydaja sie spoko i spc gear też polskie ale nie wiem jak tez z nim
sharkoon niby też ciekawe choc szkopskie
za wszystkie rzeczowe odpowiedzi dziękuje i pomoc
-
Recommended Posts