kokosnh 0 Zgłoś Napisano 9 Wrzesień 2018 Dobry wieczór Szukam czegoś dla moich AT MSR7 (DAC, AMP, lub oba). Głównie basu mi brakuje, ale nie chciałbym stracić szczegółowości jak i średnich, i wysokich tonów kosztem basu, bo te są świetne. Podłączony będzie po USB, więc tu też by było dobrze, aby bez problemów ze sterami się obeszło, czy ubuntu 14.04 / 18.04, czy Windows 7, 8.1, 10. Zostało mi polecone Audio-GD R-2R11, z drugiej strony na zagranicznych forach Audio-GD nie jest polecany, no i nie jest dostępny w mp3store. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuQi 961 Zgłoś Napisano 10 Wrzesień 2018 Z jakiego źródła obecnie korzystasz i odczuwasz brak dolnych rejestrów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokosnh 0 Zgłoś Napisano 10 Wrzesień 2018 integra w asus p8z68-v pro (Realtek ALC892), słuchawki kupiłem kilka dni temu. Więc tak, raczej DAC na początek jak sądzę. Być może to odczucie po przesiadce z JBL J88, z których korzystałem codziennie przez ostatnie 4 lata. Na HM5 też słabo z basem na tej integrze, ale HM5 używam sporadycznie (bo to monitory a nie słuchawki do codziennego użytku). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Play 1175 Zgłoś Napisano 16 Wrzesień 2018 Do nich to lepiej ciepły dap z funkcją USB daca. Może colorfly c10? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokosnh 0 Zgłoś Napisano 18 Wrzesień 2018 a nie ma czegoś bardziej "stacjonarnego". W słuchawkach nigdy nie wychodzę na zewnątrz. najlepiej z mp3store, abym mógł wybrać się na odsłuch. jedynie z ogólnych opinii przeczytałem, że lapmy raczej nie do MSR7 i żeby właśnie czegoś ciepłego szukać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel_PK 16 Zgłoś Napisano 18 Wrzesień 2018 (edytowane) Hej, Jeżeli bardziej stacjonarny sprzęt to w zależności co lubisz Aune X1S albo Aune T1 (jak chcesz pobawić się lampkami). No chyba że Aune S6 używka może się trafić w niewiele większym budżecie. Sprzęt sprawdzony i lubiany na pewno będzie w mp3store. P Edytowane 18 Wrzesień 2018 przez Pawel_PK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach