Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich :)

Dwa razy w moim domu odbyły się małe kameralne spotkania słuchawkowe na około 5 osób. Trzecie spotkanie postanowiłem zrobić otwarte :)

Ogólny plan jest żeby spotykać się mniej więcej co miesiąc.

Do dyspozycji jest piętro domku jednorodzinnego w miarę blisko centrum Krakowa koło estakady opolskiej. Wystrój specyficzny bo jest to przedszkole.

Termin: 9 sierpnia (czwartek) od 17:30 do okolic 22:0

Miejsce: Kraków Jana Woronicza 25

Z mojego sprzętu będzie do odsłuchania Balentine, Nfb 28, T90, Ety er4xr a jak dotrze to może ibasso dx150

Poniżej taguje osoby które pojawiały się na spotkaniach bądź były nimi zainteresowane.
Zainteresowanych proszę o zgłaszanie się w temacie.

@Jaworrr @audionanik @SlawekR @Swordfish_ @krzyhoo29 @marekhall @majkel @Thar

• Like 3
Posted

Ja w Krakowie będę 12-18 sierpnia. Potem nie wiem kiedy, bo różnie to bywa, ale "planowo" przełom października i listopada, a potem od 23.12 do "oporu".

Posted

Ja chętnie bym wpadł, ale do 12 jestem na urlopie.

Skoro @majkel i @Thar też w tym terminie nie mogą, to może byłaby opcja przesunąć spotkanie o tydzień, np. na 16 sierpnia?

Ja mógłbym przynieść: DX200+Amp1,2,3,4s,8. Continental Dual Mono, Audeze Sine, Ether C Flow, CIEMy 64Audio Adel A12.

Posted (edited)

Dało by się przełożyć ale trzeba więcej informacji.

Czy Majkel i Thar chcą i mogą 16 tego ?

Jak pozostali ?

Inna sprawa że 9 tego mam do 21:00 opiekę nad dziećmi załatwioną to jezeli przełożymy to kto ma ochotę to i tak może wpadać.

15 tego z kolei będzie teściowa więc w sumie lokal jest dostępny.

Da się i jeden i drugi i obydwa.

Edited by szczurz
Posted

To zróbmy tak.

9 tego spotkanie tak jak planowano.

Przed 16 tym zobaczymy ilu jest chętnych i jak będą to też się spotykamy ?

• Like 1
Posted
Może [mention=46633]bakus1233[/mention] i [mention=5524]Dawindyk[/mention] byliby też zainteresowani?
A z chęcią :) Byle po 13tym i przed 20tym

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

Posted
22 minuty temu, audionanik napisał:

W zamian kupiłeś auto lub coś takiego?

Nie w tym rzecz :D po prostu chyba mi przeszło, bo nie czuję już potrzeby ciągłej zmiany słuchawek. 

Posted
4 minuty temu, bakus1233 napisał:

...po prostu chyba mi przeszło, bo nie czuję już potrzeby ciągłej zmiany słuchawek. 

Bakuś, a dobrze Ty się czujesz, chcesz o tym porozmawiać? :D

• Haha 2
Posted

Na pewno nie będę miał DX150 na spotkaniu.
Będę musiał trochę poczekać na niego.

Ale jeżeli paczka dojdzie na czas (a powinna) to będzie to odsłuchanie Hifiman edition X v2 :)

• Like 1
Posted
4 minuty temu, szczurz napisał:

Ale jeżeli paczka dojdzie na czas (a powinna) to będzie to odsłuchanie Hifiman edition X v2 :)

Czyżby jednak czyżyk?

Posted

Czyk czyk żyk czyżyk
Odpocząłem trochę na ławeczce w parku bo spokojnie było pomyślałem wynegocjowałem i kupiłem :P

• Like 1
Posted

No widzisz, płynie w Tobie audiofilska krew. Wiedziałem, że to się tak skończy; kiedy audiofil mówi "nie mam teraz na to kasy", tzn że już tylko kalkuluje jak długo można obyć się bez jedzenia, płacenia rachunków, palenia papierosów itd...:D.

• Like 1
Posted

Maciek, wczoraj wypowiedziałeś życzenie "posłuchałbym ich" i masz, teraz ono się realizuje ... Pawłowi nie udało się oszukać przeznaczenia :) 

• Haha 1
Posted

Dokładnie tak, hexy miałem na głowie stanowczo za krótko, zdążyłem tylko zajarzyć, że wysoka półeczka. Na spotkaniu sam rzucisz uchem, a potem będę się łasił do Szczurza o dłuższe igraszki niczym kurtyzana.

• Like 1