easyam Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Sformatowałem poprzez windowsa COWONA utraciłem pliki systemowe. Aktualizacja firmware 1.13 nic nie dała. Wrzucana muzyka nie odtwarza się. Można powiedzieć że odtwarzacz działa w formie memory flash Próbowałem COWON Firmware Update, nie wykrywa. Jakieś pomysły? Ma ktoś może pliki systemowe? Z tego co pamiętam był tam folder SYSTEM, itd. Po formacie nie ma nic Z góry dzięki za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chico99 Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Jest cały wątek o E2, ja nie czytałeś to przeczytaj, jak przeczytałeś i nic, to tam zapytaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
easyam Posted June 20, 2018 Author Report Share Posted June 20, 2018 Znalazłem odpowiedź, znajdziesz, ją tutaj: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts