Jump to content
Sign in to follow this  
Abes

Brak pełnego stereo, uszkodzenie kabla, E10

Recommended Posts

Witam wszystkich

Od dłuższego czasu użytkuję słuchawki SoundMagic E10 i jestem bardzo z nich zadowolony. Niestety kiedyś przez przypadek dotknąłem kablem o rozgrzaną lutownice i lekko się stopiła guma ale wszystko działało w porządku dlatego uznałem, że nic wielkiego się nie stało.

 

Jednak ostatnio usłyszałem, że słuchawki nie grają pełnego stereo. Chodzi mi o to, że gdy odseparuję lewy i prawy kanał to i tak słychać (cicho) dźwięk w drugim.

Przykładowo ustawiam dźwięk dla lewego kanału a słyszę go także w prawym. Cicho słychać ale jednak słychać. Czy to może mieć związek z lekko stopionym przewodem?

I tak przy okazji, który model jest godny polecenia po E10 taki do 200/300zł?


Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.

28308962_1730434793684724_704862893_n.jpg

Edited by Abes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Register to have access to community resources. Forum rules Terms of Use and privacy anc cookies policy Privacy Policy