Abes Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 (edited) Witam wszystkich Od dłuższego czasu użytkuję słuchawki SoundMagic E10 i jestem bardzo z nich zadowolony. Niestety kiedyś przez przypadek dotknąłem kablem o rozgrzaną lutownice i lekko się stopiła guma ale wszystko działało w porządku dlatego uznałem, że nic wielkiego się nie stało. Jednak ostatnio usłyszałem, że słuchawki nie grają pełnego stereo. Chodzi mi o to, że gdy odseparuję lewy i prawy kanał to i tak słychać (cicho) dźwięk w drugim. Przykładowo ustawiam dźwięk dla lewego kanału a słyszę go także w prawym. Cicho słychać ale jednak słychać. Czy to może mieć związek z lekko stopionym przewodem? I tak przy okazji, który model jest godny polecenia po E10 taki do 200/300zł? Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Edited February 23, 2018 by Abes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BamboszeK Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 Stopiłeś izolację, obstawiam że żyła ma coś w rodzaju niepełnego zwarcia do masy po której dźwięk idzie do drugiej słuchawki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts