danielooo Posted February 2, 2018 Report Share Posted February 2, 2018 Witam. Jestem tu nowy i mam nadzieje że nie walnę głupoty zakładając kolejny taki sam temat. Potrzebuje spolszczenie do Fiio x5 III , gdzie i jak to zrobić? Pomoże ktoś? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro54 Posted February 2, 2018 Report Share Posted February 2, 2018 Nauczyć się angielskiego lub innego, który jest do wyboru. Nie ma oficjalnego spolszczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Superata Posted February 2, 2018 Moderator Report Share Posted February 2, 2018 nieoficjalnego też nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielooo Posted February 2, 2018 Author Report Share Posted February 2, 2018 Szybka reakcja Brutalna reakcja:) Dzięki za informacje. Może kiedyś się pojawi. Pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky-Luke Posted October 26, 2019 Report Share Posted October 26, 2019 No i masz: prosił, prosił i wyprosił- jest spolszczenie jak drut (nowy firmware dodał). Ale i tak jakoś po angielsku składnie to idzie 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbobii Posted December 30, 2019 Report Share Posted December 30, 2019 Witam, Panowie, chciałbym przedstawić sposób na spolszczenie FiiO X5 III 1. Instalujemy z gogle play MoreLocale 2 2.na PC ściągamy i instalujemy Minimal ADB [TOOL]Minimal ADB and Fastboot [7-18-13] - xda-developers robiłem na wersji portable też działa 3. włączamy w fiio tryb debugowania (ustawienia>informacje>klikamy w nr kompilacji u mnie 1.2.5 będzie odliczać klikamy aż przestanie>cofamy z powrotem>mamy dodatkową opcje wchodzimy i włączamy debugowanie USB) 4. podłączamy FiiO pod usb i czekamy aż się zainstalują sterowniki 5. uruchamiamy ADB (cmd-here)i wpisujemy: adb shell 6. powinno wykryć telefon i pojawić się cośtakiego: shell@android:/ $ (lub podobne shell będzie na początku) 7. wpisujemy teraz: pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION 8. Naciskamy enter. Powinno bez żadnych błędów przejść znowu do shell@android:/ $ 9. odłączamy FiiO od usb i włączamy Morelocale 2 10. wybieramy język polski i wychodzimy z aplikacji. Tadam! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts