GhalMaraz Posted January 15, 2018 Report Posted January 15, 2018 Czołem słuchacze. Chodzi mi po głowie odesłanie dziadka (Akai AM2400) na zasłużoną emeryturę i pomyślałem, że fajnie było by go zamienić na jakiś kombajn. Wstępnie myślałem o Denon Ceol N9, ale wpadł mi do głowy jeszcze jeden pomysł. Taga Harmony HTR-1000CD, to identyczny sprzęt jak kruger&matz km 1958 - więc wygląda to na Chińczyka sprzedawanego pod różnymi markami. Warte coś kitajce? Na papierze wyglądają nieźle. Do Denona im daleko jeśli chodzi o funkcjonalność, ale to połowa ceny Ceola. Grało by to z kolumnami Canton GLE 50 w 12 m2. Muzyka to metal i pochodne, ale też dużo instrumentalnej i folkowej muzyki. Quote
paratykus Posted January 15, 2018 Report Posted January 15, 2018 Powściągnij cugle swoim (zakupowym) rumakom i poczekaj na Mrówka i Oskara. Zwykle chodzą w parze ... Quote
Oskar2905 Posted January 31, 2018 Report Posted January 31, 2018 Lepiej późno niż wcale. Nie zmieniaj nic. Quote
Recommended Posts