ATH-M40X + audiotrak prodigy cube
-
Similar Content
-
By _deJay
Z moich MSR7 od pewnego czasu odchodzi skóra z pałąka i padów. Pady udało mi się wymienić na całkiem niezłe chińskie zamienniki, do pałąka kupiłem materiałową nakładkę. (coś w ten deseń)
Założenie nakładki niestety mocno odbija się na wygodzie użytkowania.
I tu pojawia się moje pytanie, czy we Wrocławiu jest gdzieś możliwość wymiany obicia pałąka?
-
By bondaree
cześć,
szukam zamiennika kabla do słuchawek audiotechnica - seria m40x/m50x - do zastosowań mobilnych. Oryginał kosztuje 85 zł, a na pewno da się znaleźć coś tańszego, niekoniecznie gorszej jakości. Chociażby na amazonie po 12-13 EUR, jednak koszty przesyłki zabijają opłacalność zamówienia.
Kabel powinien mieć max 1,2-1,3 m i być zakończony wtykiem jack 3,5mm. Ktoś ma doświadczenia w tym zakresie?
pozdr,
Bondaree
-
By drulla9
Cześć. Czy ktoś z Was miał do czynienia z modelem ATH-ANC50IS lub ATH-ANC70 ? Jestem ciekawy jak w rzeczywistości wygląda ich redukcja szumów otoczenia, czy występuje duża różnica pomiędzy tymi modelami i jak sprawuje się w nich bass.
-
By GoldenightMC
Witam, tak jak w tytule, poszukuje słuchawek w okolicach 400 złotych (MAX 450).
Źródło: Audiotrak Prodigy Cube BE Przeznaczenie: Uniwersalne - głównie gry, filmy, muzyka (pliki flac i mp3 256, gatunek bardziej elekto, synthwave, retrowave, ale też instrumentalna, często słucham soundtrack'ów z gier) Preferowane brzmienie: naturalne, żadne tony nie przesadzone, dobra separacja, niezła scena. Wymagania: wokółuszne, zamknięte, kolor czarny bądź ciemny.
Co do swoich doświadczeń miałem jedynie okazje posłuchać słuchawek HyperX Cloud 1 podpięte do Fiio E10k, i dźwięk był nawet niezły, jednak brakowało mi w nich trochę basu.
Z góry dziękuje za pomoc
-
By pytles
Witam otóż zamierzam kupić mikrofon Audiotechnica AT2020 na wejście XLR, ale nie mam zasilacza który jest do tego potrzebny czyt. 48V. Więc zamierzam kupić ten http://www.djbox.pl/product-pol-4201-Behringer-MICROPOWER-PS400-zasilacz-phantom.html sprawdzi się? Posiadam kartę dzwiękową prodigy Cube black edition czy po podpięciu audiotronica pod zasilacz który wyżej podałem i użyciu kabla XLR>jack 3.5mm podłączając pod prodigy cube zadziała i nie utraci jakości dzwięku mikrofon i czy w ogóle to zadziała? Słyszałem że mikrofony XLR są lepsze niż te pod USB.
Jeśli zły dział to przepraszam nie wiedziałem tak naprawdę który wybrać.
@rozwiązany problem proszę o zamknięcie
-
Recommended Posts