Jump to content
PREORDER na słuchawki ISN w tym przede wszystkim ISN EBC80 ×
  • 0

Question

Posted (edited)

Cześć

Jako, że zbliżają się dni wietrzne i chłodne lub nawet mroźne chciałbym się zaopatrzyć w jakieś słuchawki do uchów co by pod czapką grzecznie siedziały... a że będą kurtki, szaliki itepe itede to lepiej, żeby kabelki się nie plątały...

Proszę Was o propozycje słuchawek BT, które używane będą głownie do telefonu. Do czego będą?

- na spacery, przejazdy komunikacją miejską ,

- do rozmów i słuchania podcastów ale też "sprawne muzycznie" ;)

Źródłem będzie iphone, więc chyba wskazane obsługa kodeków AAC. Raczej na wokal, jazzik i rocka nastawione...

Co tu jeszcze... Chyba na razie wszystko - jak coś wpadnie mi do głowy ważnego to dopiszę...

Wstępnie zainteresowałem się Byronami BTA ale obawiam się tej specyficznej ładowarki, którą bym musiał wszędzie ciągać ze sobą...

No i nie wiem jeszcze jak one grają - gdyby ktoś był tak łaskaw i z dwa zdania o nich... w międzyczasie sam spróbuje się doszukać ich charakterystyki...

Dzięki. ;)

Edited by ArtuRRo

1 answer to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Nie słuchałem tych o których piszesz ale sam jestem użytkownikiem soundmagic e10bt i dla mnie są super. Ładowarka standardowa jak do telefonu bateria trzyma długo, jakość dźwięku super i są w miarę głośne. Jedyny mankament to bateria w formie klipsa z której wychodzą słuchawki czasem jest to niewygodne ale ja po prostu puszczam ja swobodnie pod koszulką. Mega plusem jest cena.