Jump to content

Recommended Posts

Posted

"Jesteśmy świadkiem perfeckji i…. w sumie tyle. Mało emocji i człowieczeństwa. Nie ma się do czego przytulić i w czym zanurzyć, mimo że otacza nas świetny lekki przekaz."

Oj ile ja takich słuchawek miałem, tak właśnie technicznie wspaniałych ale muzycznie do bani,bez emocji ...

A bez emocji nie ma muzyki jak dla mnie!

Wolę sto razy mniej rozdzielcze słuchawki ale by przenosiły emocje które muzycy chcą nam przekazać swoją muzyką...

Ale że planary i bez emocji grające?...koniec świata...he,he.

• Like 1
Posted

Tak w sumie to mi szkoda jest jutro je oddać, niby nie podeszły. Pan głośnik coś w nich nie dopracował, ale jednak mają coś w sobie. Pewnie mózg już się na dobre wygrzał i przestawił do sygnatury Aeon. ;)

Posted

w końcu recenzja bez lania wody, konkrety, brawo :) 

Posted

Taki cytacik z head-fi.org:

I'm rocking the Black Label with the Aeons as well. It's a wonderful combo, especially with the option for bass boost. I would highly recommend it.

Posted

Sprzedałem meze99 (bo i tak częściej w biurze sięgałem po er4xr) chcąc je zastąpić przez beyery t5p albo aeony i po odsłuchach jednych i drugich czuje się jak ten baran bo meze całościowo lepsze od obydwu :D

• Moderator
Posted

Słuchawki nie są złe, sa nawet bardzo dobre, ale ...specyficzne. Każdy chętny najlepiej jakby odsłuchał je sam na spokojnie i nie z byle playerka. 

Posted
2 minuty temu, Superata napisał:

Słuchawki nie są złe, sa nawet bardzo dobre, ale ...specyficzne. Każdy chętny najlepiej jakby odsłuchał je sam na spokojnie i nie z byle playerka. 

To są słuchawki biurowo/hotelowe więc sądzę zdecydowana większość ludzi chciała by ich używać z "byle playerkiem" a nie monoblokami ;)

• Moderator
Posted
9 minut temu, Spawn napisał:

To są słuchawki biurowo/hotelowe więc sądzę zdecydowana większość ludzi chciała by ich używać z "byle playerkiem" a nie monoblokami ;)

Nie boję się świadomego klienta, a klienta, który będzie chciał podłączyć to do mp3 lub telefonu. Moje słuchanie na razie tych słuchawek zamyka się w 5 minutach :) Czekam jak Kasza odda. 

Kilka osób ich u mnie już słuchało reakcje od zachwytu do zdziwienia niby ok niby poprawnie ale nijak. 

Posted

Słuchałem, podobały mi się :
- wygoda (dla mnie super, ale mam małe uszy)
- ogólna "jakość" dźwięku (ciężko znaleźć coś co "przeszkadza" w sygnaturze)
- mi grały ze wszystkiego co podłączyłem
- ogólna jakość
Nie do przyjęcia:
- fabryczny kabel (to jakiś żart jest - nie spełnia minimalnych oczekiwań, kuleje jakość i zdecydowanie użyteczność - ani mobilny ani stacjonarny)
Chętnie bym nabył - za 1800 zł i ani złotówki więcej bo pomimo wszystkich plusów one po prostu nie przekonują, nie sprzedają się - może to ten typ słuchawek, do których przekonujesz się po tygodniu słuchania ale w tej cenie nie czuje potrzeby "przekonywać się" do nich skoro są inne opcje, które brałbym po godzinie słuchania.

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka