all999 Posted April 2, 2017 Report Share Posted April 2, 2017 https://detail.m.tmall.com/item.htm?id=547217936735&toSite=main 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hibi Posted April 2, 2017 Report Share Posted April 2, 2017 2k u nasWysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
all999 Posted June 4, 2017 Author Report Share Posted June 4, 2017 (edited) Część z Was już wie, że GR09 są dostępne w sprzedaży międzynarodowej. To nie do końca prawda Słuchawki są już dostępne w sprzedaży w oficjalnym sklepie Vsonic na Aliexpress. Można je zamawiać, ale będą dostępne około 15go czerwca i wtedy będą wysyłane. Do wyboru są trzy kolory, różne obudowy i ceny. Białe i złote są ceramiczne i kosztują 399$, natomiast srebrne są opisane "silver plating", ale kopułka jest plastikowa i kosztują 319$. W pierwszej dostawie do sklepu dostępne będzie 15 sztuk, po 5 każdego koloru. Czy będą następne dostawy, tego nie wiem. Kto zamawia? Link Edited June 4, 2017 by all999 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hibi Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 Godzinę temu, all999 napisał: Część z Was już wie, że GR09 są dostępne w sprzedaży międzynarodowej. To nie do końca prawda Słuchawki są już dostępne w sprzedaży w oficjalnym sklepie Vsonic na Aliexpress. Można je zamawiać, ale będą dostępne około 15go czerwca i wtedy będą wysyłane. Do wyboru są trzy kolory, różne obudowy i ceny. Białe i złote są ceramiczne i kosztują 399$, natomiast srebrne są opisane "silver plating", ale wydaje mi się, że są plastikowe i kosztują 319$. W pierwszej dostawie do sklepu dostępne będzie 15 sztuk, po 5 każdego koloru. Czy będą następne dostawy, tego nie wiem. Kto zamawia? Link niezbyt przemyślane zastosowanie materiału dla urządzenia przenośnego (upadek, uderzenia i takie tam) cena też śmieszna za to gr07x kuszą są już za 190 $ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
all999 Posted June 4, 2017 Author Report Share Posted June 4, 2017 Co do ceny to się nie wypowiadam, dopóki nie posłucham. A jeśli chodzi o ceramikę, to nie będą pierwsi. Trzeba by zapytać użytkowników IE800 jak to się zachowuje w praktyce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hibi Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 Wyglądają obłędnie trzeba im przyznać, grają pewnie też nieziemsko także żadne ryzyka jak ktoś jest wstanie je łyknąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mykupyku Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 mam ładnych parę lat ceramiczny ząb, który kosztował więcej niż kompozytowy i tyle co gr09... wbrew pozorom odpowiednia ceramika jest bardzo trwała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hibi Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 17 minut temu, mykupyku napisał: mam ładnych parę lat ceramiczny ząb, który kosztował więcej niż kompozytowy i tyle co gr09... wbrew pozorom odpowiednia ceramika jest bardzo trwała nie no to luz chińska porcelana jest najwyższych lotów w sumie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
all999 Posted June 4, 2017 Author Report Share Posted June 4, 2017 (edited) Eee tam, ja bym się nie martwił samym materiałem, a raczej sposobem łączenia elementów, bo na zdjęciach te szpary nie wyglądają najlepiej. Więc bardziej niż porysowania lub ukruszenia bałbym się otwarcia kopułki. Edited June 4, 2017 by all999 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palpatine Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Czy ktoś już miał okazję posłuchac nowych GR09? Jak wypada ich porówanie z GR07X? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mykupyku Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 słuchałem ze 20h... miały na liczniku 100h... no ładne są, mam podobne kafelki we kiblu ale jakoś wow nie ma - może brakuje synergii z dx200, telefonem... ale wszystkie poprzednie vsonici, jakie miałem raczej grały ze wszystkim - a miałem vsd3, gr07, gr07be i gr07x nadal najwyżej cenię gr07x - wydają się bardziej dociążone, cieplejsze i bardziej muzykalne - choć technicznie gr09 są jednak lepsze posłucham jeszcze gr09 - zobaczymy - to nie są złe słuchawki... może po prostu słuchane po Andromedzie nie robią wrażenia 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts