Jump to content
Oferta specjalna MP3Store.pl - Słuchawki dokanałowe i akcesoria KINERA, QUEEN OF AUDIO i CELEST nawet do 25% taniej! ×

Vsonic GR09

all999

Recommended Posts

• 2 months later...

Część z Was już wie, że GR09 są dostępne w sprzedaży międzynarodowej. To nie do końca prawda:ph34r:

Słuchawki są już dostępne w sprzedaży w oficjalnym sklepie Vsonic na Aliexpress. Można je zamawiać, ale będą dostępne około 15go czerwca i wtedy będą wysyłane. Do wyboru są trzy kolory, różne obudowy i ceny. Białe i złote są ceramiczne i kosztują 399$, natomiast srebrne są opisane "silver plating", ale kopułka jest plastikowa i kosztują 319$. W pierwszej dostawie do sklepu dostępne będzie 15 sztuk, po 5 każdego koloru. Czy będą następne dostawy, tego nie wiem.

Kto zamawia?

Link

Edited by all999

Godzinę temu, all999 napisał:

Część z Was już wie, że GR09 są dostępne w sprzedaży międzynarodowej. To nie do końca prawda:ph34r:

Słuchawki są już dostępne w sprzedaży w oficjalnym sklepie Vsonic na Aliexpress. Można je zamawiać, ale będą dostępne około 15go czerwca i wtedy będą wysyłane. Do wyboru są trzy kolory, różne obudowy i ceny. Białe i złote są ceramiczne i kosztują 399$, natomiast srebrne są opisane "silver plating", ale wydaje mi się, że są plastikowe i kosztują 319$. W pierwszej dostawie do sklepu dostępne będzie 15 sztuk, po 5 każdego koloru. Czy będą następne dostawy, tego nie wiem.

Kto zamawia?

Link

niezbyt przemyślane zastosowanie materiału dla urządzenia przenośnego (upadek, uderzenia i takie tam) cena też śmieszna 

za to gr07x kuszą są już za 190 $ 

Co do ceny to się nie wypowiadam, dopóki nie posłucham. A jeśli chodzi o ceramikę, to nie będą pierwsi. Trzeba by zapytać użytkowników IE800 jak to się zachowuje w praktyce.

Wyglądają obłędnie trzeba im przyznać, grają pewnie też nieziemsko także żadne ryzyka jak ktoś jest wstanie je łyknąć.

17 minut temu, mykupyku napisał:

mam ładnych parę lat ceramiczny ząb, który kosztował więcej niż kompozytowy i tyle co gr09... wbrew pozorom odpowiednia ceramika jest bardzo trwała

nie no to luz ;) 

chińska porcelana jest najwyższych lotów w sumie :) 

Eee tam, ja bym się nie martwił samym materiałem, a raczej sposobem łączenia elementów, bo na zdjęciach te szpary nie wyglądają najlepiej. Więc bardziej niż porysowania lub ukruszenia bałbym się otwarcia kopułki.

Edited by all999

• 1 month later...

słuchałem ze 20h... miały na liczniku 100h...

no ładne są, mam podobne kafelki we kiblu

ale jakoś wow nie ma - może brakuje synergii z dx200, telefonem... ale wszystkie poprzednie vsonici, jakie miałem raczej grały ze wszystkim - a miałem vsd3, gr07, gr07be i gr07x

nadal najwyżej cenię gr07x - wydają się bardziej dociążone, cieplejsze i bardziej muzykalne - choć technicznie gr09 są jednak lepsze

posłucham jeszcze gr09 - zobaczymy - to nie są złe słuchawki... może po prostu słuchane po Andromedzie nie robią wrażenia

• Like 2