Jump to content
Chord Anni za 4500 ZŁ (40% RABATU) – opcja na super zakup! 😎 ×

Recommended Posts

Posted

Sprawa wygląda nieco dziwnie i jestem ciekaw czy ktoś z was może mi ten temat rozjaśnić:) Otóż niecały rok temu kupiłem w mp3store w warszawie słuchawki douszne Cresyn C740s. a jakieś kilka dni później zorientowałem się że tak naprawdę dostałem w inny produkt (chociaż nie do końca) :) próbowałem szukać w internecie jakiejś informacji o tym ale nic zupełnie nie znalazłem :) Słuchawki wyglądają dokładnie jak te Cresyny ale wszędzie mają logo Phiaton :) łącznie z pudełkiem i dodatkami (woreczek). Myślałem że może trafiła mi się przypadkiem jakaś krótka seria ... ale dziwi mnie kompletny brak informacji w internecie:) Wie ktoś coś o tym?:)

IMG_20170310_111341.jpg

IMG_20170310_111255.jpg

Posted

Na pudełku masz przecież napisane "Phiaton by Cresyn" i zgodny model.

A kilka sekund googlowania i w pierwszym linku z brzegu:

Phiaton Corporation is part of Cresyn Co., Ltd., one of the most respected names in consumer electronics, and one of the world’s largest manufacturers of electronic products and components, currently operating six manufacturing facilities worldwide. - See more at: http://www.phiaton.com/about/who-we-are/#sthash.5Rt5VYUy.dpuf

Czyli, że Phiaton jest częścią Cresyn. Jak można przeczytać na wiki, to Phiaton jest marką Cresyn wprowadzoną w 2008 do oznaczania ich "high-endu". Wszystko poprawne.

Posted

Tak tak, to zrozumiałem na samym początku:) Zwyczajnie dziwi mnie brak informacji na stronach producentów o tym modelu z kompletnie innym logiem. Zero zdjęć w internecie . phiaton ma w swojej ofercie podobny jednak różniący się znacznie model słuchawek.

Posted

Może się mylę, ale to po prostu wygląda na nowe opakowanie, żeby już oficjalnie podciągnąć ich ambitniejsze modele pod stworzony w tym celu brand.

Posted

Już chciałem pytać czy to jakieś super audiofilskie słuchawki ze złota z księżyca i skóry młodego krzepkiego Maorysa.

Posted

Niestety nie... ale o dziwo co rano robią i podają kawę do łóżka 0_0'