-
Similar Content
-
By barszczsosnowski
Cześć, jestem praktycznie już zdecydowany na zakup słuchawek RHA MA750 ale zastanawia mnie jedna rzecz. W czasie przeglądania internetu zauważyłem że istnieją tak jakby dwie wersje słuchawek - jedna z gładkim kablem i druga z plastikowym łączeniem na wysokości zakończenia zagięcia kabla za uszy. Orientujecie się może z czego to wynika?
-
By Inszy
RHA Audio to znana na polskim rynku marka rodem z Wielkiej Brytanii, trudniąca się produkcją słuchawek oraz akcesoriów do nich. W nasze ręce trafił jeden z ich bezprzewodowych modeli dokanałowych, a mianowicie MA650 Wireless, wyceniony w oficjalnym sklepie producenta na 450 złotych.
Co z tego wynikło, oczywiście znajduje się w odnośniku
https://kropka.audio/test/sluchawki/rha-ma650-wireless-recenzja/
-
By Audiomagic_pl
Informujemy że w tym roku zaczynamy z cykliczną imprezą dla fanów sprzętu audio i muzyki.
Każdego miesiąca w ostatnią sobotę zapraszamy Was na meeting organizowany w naszym sklepie przy ulicy Siennej w Warszawie.
Spotkania będą trwały od godziny 12 do godziny 18.
Pierwsze spotkanie 28 stycznia, ul. Sienna 61 przy rondzie ONZ w Warszawie.
Zabierajcie też swój sprzęt audio. Czy to stary czy nowy.
=====================================
Edycja:
Pytaliście się na w komentarzach o jakąś promocję. A więc ją zrobiliśmy. Proponujemy Wam specjalną ofertę na nowości od firmy RHA.
Są to:
CL750 - 490 pln zamiast 579 pln
CL1 - 1699 pln zamiast 1999 pln
Dacamp L1 - 1999 pln zamiast 2349
Ceny obowiązują w przypadku składania ofert osobiście w naszym sklepie w dniu 28 stycznia.
Wszystkie sprzęty będzie można też tego samego dnia odsłuchać w naszym sklepie, więc nie robicie zakupów w ciemno.
-
Recommended Posts