bigmaras Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 @Perul @Alton a może inni... Trafił mi się jeden cukierek w dostawie, a mianowicie przez pomyłkę małe chińskie rączki spakowały mi TA-03 ale na 110V, jak ktoś by chciał sobie tą lampke przerobić na nasze rodzime napięcie proszę PW a ponegocjujemy. Generalnie wzmak jest zacny ale potrzeba wiedzy i czasu na modyfikacje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakkvuko Posted June 23, 2017 Report Share Posted June 23, 2017 Czy to dalej aktualne? Mój ojciec siedzi trochę w elektronice, mógłbym go podpytać czy dałby radę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigmaras Posted June 23, 2017 Author Report Share Posted June 23, 2017 Godzinę temu, drakkvuko napisał: Czy to dalej aktualne? Mój ojciec siedzi trochę w elektronice, mógłbym go podpytać czy dałby radę. Niestety, ale już nieaktualne, gdyż niezwłocznie zgłosił się jeden forumowicz. Sorki, że nie napisałem wcześniej ale już nawet zapomniałem o tym wątku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts