Lord Rayden Posted January 3, 2017 Report Posted January 3, 2017 http://forum.mp3store.pl/topic/95913-tanie-sluchawki-z-chin/?p=1404691 Quote
turek2001 Posted January 3, 2017 Author Report Posted January 3, 2017 (edited) Dzięki Lordzie Widzę że je masz i jak według Ciebie u nich z izolacją, i czy dźwięk się zmienił w trakcie wygrzewania? Edited January 3, 2017 by turek2001 Quote
Lord Rayden Posted January 3, 2017 Report Posted January 3, 2017 (edited) Izolują nieźle, choć oczywiście to nie poziom Etymotic. Wygrzewanie (bez słuchania) moim zdaniem trochę je może "rozruszać", ułożyć. Nadal są ciepłe, lekko zagęszczone. Ja traktuję je jako tanie słuchawki "awaryjne" do smartfona i Taczki T5g, kiedy nie chcę lub nie mogę brać droższych/lepszych, a chcę mieć jednak dobry dźwięk. Na pewno jest to dobry sprzęt na tańszej półce. U nas w Mp3store stockowa cena chyba ciut za wysoka (moim zdaniem). Wyposażenie przyzwoite (tipsy, etui, zausznice). Kabel średnio solidny ale urwać się nie powinien. No i dla mnie dobrze leżą w uszach, nie wyskakują a mam z tym problemy z innymi dokami. Są lekkie, nie obciążają ucha. Edited January 3, 2017 by Lord Rayden Quote
turek2001 Posted January 3, 2017 Author Report Posted January 3, 2017 Mam jeszcze jedno pytanie: jak u nich z basem? chodzi mi o jego ilość(czy nie ma za dużo),szybkość i zejście. Quote
Recommended Posts