Fatso Posted December 17, 2016 Report Share Posted December 17, 2016 Laptopy raczej nie kojarzą się nikomu z audiofilizmem, no może poza tymi jednostkami, które odtwarzają z netbooków DSD z uzyciem Fidelizera i marudzą na słaby transport (netbooki generalnie moc obliczeniową zużywają w całości do obsługi ładowarki, na więcej nie starcza). Ja od dość dawna szukałem laptopa idealnego. Znaczy takiego, który spełni większość, lub nawet wszystkie dziwaczne wymagania. No i po długich bojach, znalazłem. Drodzy czytelnicy, oto Clevo P650RS-G. http://audioivoodoo.blogspot.com/2016/12/laptop-clevo-p650rs-g.html 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek313 Posted December 17, 2016 Report Share Posted December 17, 2016 Dość napisać, że stacjonarny komp, który jest prawdziwym potworem (i7 4930K, GTX908Ti, 32GB Ram)... Chyba powinno być GTX980Ti...(?) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts