Jani Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 Witam, Zabrałem się za czyszczenie swoich dokanałówek, podczas tych prac wyciągnąłem patyczkiem siateczkę ochronną ( mogę się mylić co do przeznaczenia owej siatki). Po wyczyszczeniu chcąc z powrotem umieścić dany element, nie trzymał on się tak jak "fabrycznie" ( klej już wysechł). Pytanie moje brzmi, czy można zakupić takie siateczki nowe? Jak tak to gdzie? Czy może istnieje inne rozwiązanie tego problemu? Pozdrawiam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reizen Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 Podbijam, czy wie ktoś może gdzie można dostać takie siateczki? kiedyś jak szukałem doków, natknąłem się na jakieś słuchawki które właśnie miały wymienne siateczki, ale niestety nie mogę teraz nie mogę nic takiego znaleźć, a też przydałoby mi się wymienić te siateczki ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRnI85 Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 (edited) Podobno w tym modelu siateczki są "niewymienialne". Miałem ten sam problem, niewiele potrzeba by je przerwać, na moje szczęście padł mikrofon i wymienili na nowe Edited February 3, 2017 by aRnI85 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts