MsKubek123 Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 (edited) witajcie, Posiadam kartę dźwiękową AIM SC808 i się zastanawiam jakim rodzajem kabla je połączyć optykiem czy analogowym kablem. Na którym kablu uzyskam lepszą jakość dźwięku? co myślicie o prolink futura? 2xRCa? Edited September 1, 2016 by MsKubek123 Quote
Kiss_ Posted September 3, 2016 Report Posted September 3, 2016 Do czego chcesz to podłączyć,jakiś wzmacniacz?Ten kabel bym odpuścił lepiej zainwestować w porządny. Quote
MsKubek123 Posted September 3, 2016 Author Report Posted September 3, 2016 (edited) póki co karta dźwiękowa w komputerze bezpośrednio do edifier r2730db mógłbyś mi wytłumaczyć czemu ten kabel się nie nadaje? miedź ofc pro 99,997 % miedzi, potrójne ekranowanie, 24 karatowe złoto na wtyczkach? Edited September 3, 2016 by MsKubek123 Quote
Kiss_ Posted September 3, 2016 Report Posted September 3, 2016 Na papierze może i wygląda atrakcyjnie,jednak z mojego doświadczenia wynika,że kabel musi być porządny ( w sensie wytrzymały) co za tym idzie musi być droższy. "Na którym kablu uzyskam lepszą jakość dźwięku? "-Posłuchaj .Ja podłączyłbym optykiem. Quote
Recommended Posts