Jump to content
Promocja Audio Video Show 2024 ×
Fotorelacja Audio Video Show 2024 HiFiPRO i MP3Store ×

Vsonic GR07 Classic / Bass recenzja muzostajni

kurop

Recommended Posts

Reklama dźwignią handlu xD

A tak poważnie, to może w ten sposób więcej osób to zauważy o przeczyta ;)

Jak zrobią wersję z odpinanym kablem, to biorę takie Bass Edition od ręki, choćbym miał sprzedać nerkę xD

• Like 2

Słuchawki dla mnie w kwestii dźwiękowej świetne. Oczywiście wersja Classic. Nie żałuję przesiadki z RHA MA750. Jednak jeśli chodzi o wykonanie to mam duże zastrzeżenia. Po wyjęciu z pudełka nie prezentują się wybitnie. Średnio spasowane części obudowy wyglądają mało atrakcyjnie przy metalowych RHA. Na dodatek jedna obudowa pękła po dwóch tygodniach od zakupu przy przegubie. (Były ledwie co wygrzane! :(( ) Ciekaw jestem czy to przypadek. Zobaczymy czy nie powtórzy sie w przyszłości.

Edited by scooby

W porównaniu do MA750 czy Mee P1 pod kątem jakości wykonania niestety GR07 dostają baty. Egzemplarze jakie miałem na testy były przyzwoicie wykonane, jednak przy wspomnianych dwóch wcześniej modelach jest pewien niedosyt. Z drugiej strony przy tej cenie i takiej jakości grania, jest to już trochę czepialstwo :D

• Like 1

A powiedz mi skąd wziąłeś "ładowalną" wersję? O czymś nie wiemy :blink: A recenzja jest w punkt, słuchałem jednych i drugich, zostawiłem sobie basowe. Pod wszystkim się podpisuję.

gr.png

Edited by brunnerius

Ha! Dzięki! Nie zauważyłem tego xD

Ale to by w sumie wyjaśniało łatwopędliwość przy tej oporowości i czułości :D

• Like 2

• 4 months later...

po raz trzeci kupiłem GR007, tym razem znowu BE...

jak je po raz trzeci sprzedam... to czas się chyba leczyć

Jak będziesz sprzedawał to daj znać, ja je miałem dopiero dwa razy. Choć w sumie to dwa razy BE i raz CL. I znów o nich myślę. Edited by all999

po raz trzeci kupiłem GR007, tym razem znowu BE...

jak je po raz trzeci sprzedam... to czas się chyba leczyć

Jak będziesz sprzedawał to daj znać, ja je miałem dopiero dwa razy. Choć w sumie to dwa razy BE i raz CL. I znów o nich myślę.

Tsza było sprzedawać? :)
Audiofilia nervosa. Przewalasz tonę chińskich iemów, tylko po to, żeby się okazało po raz kolejny, że do 100$ rządzi Vsonic.

Mi przez myśl nie przeszło, żeby sprzedawać GR07.

Aż sobie je zapuściłem z Video 5.5.

Miód na uszy dla mnie i to za tanie pieniądzory.

Edited by jd1210

• 1 month later...

Mnie nie porwały GR07... Classici suche, liniowe, nudne na dłuższą metę. W niektórych gatunkach spoko ale nie w tym czego akurat lubię słuchać mobilnie. BE dla mnie to nieporozumienie. Tonalnosc totalnie z doopy :) Jak ktoś nie przepada za basem to Classici są spoko w cenie około 70usd. Nie mam zastrzeżeń co do wykonania. Były też bardzo wygodne.