Jump to content
Promocja Audio Video Show 2024 ×
Fotorelacja Audio Video Show 2024 HiFiPRO i MP3Store ×

Recommended Posts

Posted (edited)

Niestety w tym czasie spędzam ostatni weekend z rodziną przed powrotem na delegację więc ja odpadam :(

Edited by Tajniakos
Posted

Chętnie skorzystam z zaproszenia i na 90% powinienem się pojawić.

Posted (edited)

Jeżeli ktoś jest pewien to prośba o skopiowanie listy i zmianę koloru na zielony tak będzie chyba najczyteleniej dla mnie i wszystkich pozostałych.

1. kurop

2. Kubasz

3. Tajniakos

4. FEX ???

5. Fatso ???

6. Ugz

7. hechlok ???

8. teuok ???

9. krz

10. GOŚCINNIE Łukasz Kisiel

Edited by Tajniakos
Posted

Jakie ramy czasowe są przewidziane?

Od której do której ?

Posted

Ja niestety nie dam rady wcześniej. Poźniej napewno bedę wpraszał się do Fatso ;)

Zapraszam :)

Jeżeli ktoś jest pewien to prośba o skopiowanie listy i zmianę koloru na zielony tak będzie chyba najczyteleniej dla mnie i wszystkich pozostałych.

1. kurop

2. Kubasz

3. Tajniakos

4. FEX ???

5. Fatso ???

6. Ugz

7. hechlok ???

8. teuok ???

9. krz

10. GOŚCINNIE Łukasz Kisiel

prawdopodobne, ze prawdopodobnie bede.

Posted

jeżeli chodzi o ramy czasowe wystartujmy o 12:00 i zobaczymy jak będzie

Posted

Fajnie, bardzo mnie to cieszy ;)

Potwierdzam swoja obecność, będę tak miedzy 15 a 16 .

Posted

"teuok" - tego jeszcze nie grali ^^

Trzecia dekada lipca u mnie mocno napięta, więc nie mogę dać gwarancji.

60-70% że będę, jak tylko będzie to możliwe to dotrę.

Posted (edited)

Miłku ja i tak muszę się z toba spotkać. W razie jeżeli nie będziesz mógł się pojawić sprzęt przejąć mój od Cię muszę. Czy opcja na HE-1000 dalej aktualna ? i te te inne drobiazgi :P

Dziś odwiedziłem Wrocławski MP3 Store i obgadaliśmy z Kurop-em co warto wziąć na nasz meet. Nie wszyscy potwierdzili obecność z resztą wiadomo jak jest nie zawsze można coś zaplanować więc kto będzie to będzie. Z mojej strony krata dobrego piwka, kawka i herbata do bólu, po południu ściepa na pizze jest fajna pizzeria obok wszelkie inne wydziwiajki we własnym zakresie. Startujemy o 12:00 kto się pojawi to będzie a kto nie jego strata. Łukasz z Crystal Audio milczy więc nie wiem czy będzie ze swoimi zabawkami. Godziny końcowej nie planję a sam meet chciałbym skierować na maksymalnie towarzyskie tory ze sprzętem przy okazji (choć będzie go sporo) :P Trzeba się poznać pogadać i napić piwka hejjj.

Dla przypomnienia Daszyńskiego 19/3 50-309 Wrocław - Łukasz (Tajniakos) +48 502 601 762 (jest auto więc jak ktoś z dalsza i jakiś pick up z dworca musi być czy cuś to dzwonić wcześniej)

Edited by Tajniakos
  • Like 1
Posted

Oj tam oj tam zdjęcia pijanych ludzi będziesz oglądał :P

Posted

Skromna ta lista, a pewnie jeszcze połowa się wykruszy.

Podbijam dla przypomnienia.

Posted

No ja jeszcze na 100% nie wiem cz będę .

Jeśli juz to na krótko .

Posted (edited)

Patrząc na dzisiejszy grafik - nijak nie dam rady dotrzeć. Bardzo żałuję.

Jakby ktoś chciał posłuchać Staxów, to pisać i zawsze będzie można do mnie wpaść posłuchać, jeśli kto ciekawy

Edited by touok
Posted

Meet, meet i po meecie. Pierwsze koty za płoty...

WP_20160723_17_41_22_Pro.jpg

• Like 3
Posted

Podpowiem że gospodarza nie ma na zdjęciu, ale jeszcze raz wielkie dzięki dla niego i ten nie mały upominek który teraz sterczy mi w domu obok monitora :)