WojtekC Posted May 13, 2016 Report Posted May 13, 2016 Bardzo fajnie zaprezentowany sprzęt (część) na obrotowych podstawach na których rozsypano drobiny szkła lub kryształu. Na żywo rewelacja. Kosmiczny wygląd urządzeń Chorda i troszkę techniczny wystrój tworzyły klimat trochę cyber punkowy. Na wielu stoiskach jako komponent pojawiał się Mojo co mnie cieszy bo bardzo lubię tego malucha. Kilka zdjęć: Quote
Sajmon32 Posted May 15, 2016 Report Posted May 15, 2016 Wreszcie trochę popracowali nad stylistyką . Te sprzęty zaczynają jakoś wyglądać. Quote
WojtekC Posted May 15, 2016 Author Report Posted May 15, 2016 Ja ich rozumiem. Zobacz ile jest identycznych klocków. Jak widzisz Chorda od razu wiesz ze to on. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote
touok Posted May 15, 2016 Report Posted May 15, 2016 Mi się wszystkie sprzęty Chorda wizualnie bardzo podobają. Mają w sobie coś intrygującego i oryginalnego 1 Quote
Sajmon32 Posted May 16, 2016 Report Posted May 16, 2016 Fakt, wygląd jest bardzo oryginalny ale nie rozumiem wcześniejszych modeli, które były wyposażone w liczne świecidełka . Kupując Hugo tt czy mojo musiałbym być ślepy żeby z nich korzystać albo musiałbym zakleić te światełka. Quote
Recommended Posts