Popular Post Chickenek Posted May 8, 2016 Popular Post Report Share Posted May 8, 2016 (edited) Jest mi niezmiernie miło powitać Was, drodzy użytkownicy, na tym drobnym kawałku forum poświęconemu - jak się później okażę - nie tylko mojej osobie. Wielu z Was już mnie zapewne kojarzy, a dla reszty, która patrząc na ten nick pozostaje z miną "a kto to jest?!" - miło mi poznać, jestem Damian, dla znajomych Chicken Zajmuję się elektroniką i od dłuższego czasu - a w zasadzie od zawsze - łączę swoje stałe zajęcie z pasją, jaką jest audio. Co za tym idzie, znajdziecie u mnie wszelkiego rodzaju przewody, począwszy od recablingu, poprzez interkonekty, na przejściówkach kończąc. Chętnie podejmę się też modyfikacji wszelkiego rodzaju urządzeń - oczywiście po ówczesnej konsultacji, bo nie zawsze istnieje taka możliwość lub efekt może nie być współmierny do poniesionych kosztów. Na wszelkiego rodzaju inne sprawy DIY'erskie również jestem otwarty, a zapytać nigdy nie zaszkodzi Chciałbym także, aby światło dzienne ujrzał mój autorski projekt i tutaj wypada nawiązać do samego początku powitania - chętnie tworzyłbym go z Waszą pomocą, bo nic tak dobrze nie zachęca do działania, jak konstruktywna krytyka. A i może ktoś, kiedyś właśnie takiego sprzętu będzie poszukiwał Odpowiednie tematy pojawią się z czasem i gorąco wszystkich zachęcam do wypowiedzi - niezależnie od treści (proszę tylko przestrzegać regulaminu ). Możliwe, że powstanie tutaj także kilka wątków, o charakterze czysto informacyjnym, łączących w sobie nieco teorii elektronicznej z przełożeniem na audio - czas wszystko pokaże, podobnie jak zainteresowanie z Waszej strony. Jeżeli i tutaj macie jakieś propozycje - ponownie zachęcam do dzielenia się nimi, chociażby już w tym wątku. To tyle tytułem wstępu, życzę Wam samych udanych odsłuchów moi drodzy, no i jak to mówią... STAY TUNED Edited May 8, 2016 by Chickenek 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciejus19 Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Damian to świetny gość wielokrotnie rozmawiałem z nim osobiście . Wiedza potężna a co może i ważniejsze oraz warte osobnego akapitu to jego wyrozumiałość dla Audio laików takich jak ja . Pozdrawiam Serdecznie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts