Popular Post Chickenek Posted May 8, 2016 Popular Post Report Posted May 8, 2016 (edited) Jest mi niezmiernie miło powitać Was, drodzy użytkownicy, na tym drobnym kawałku forum poświęconemu - jak się później okażę - nie tylko mojej osobie. Wielu z Was już mnie zapewne kojarzy, a dla reszty, która patrząc na ten nick pozostaje z miną "a kto to jest?!" - miło mi poznać, jestem Damian, dla znajomych Chicken Zajmuję się elektroniką i od dłuższego czasu - a w zasadzie od zawsze - łączę swoje stałe zajęcie z pasją, jaką jest audio. Co za tym idzie, znajdziecie u mnie wszelkiego rodzaju przewody, począwszy od recablingu, poprzez interkonekty, na przejściówkach kończąc. Chętnie podejmę się też modyfikacji wszelkiego rodzaju urządzeń - oczywiście po ówczesnej konsultacji, bo nie zawsze istnieje taka możliwość lub efekt może nie być współmierny do poniesionych kosztów. Na wszelkiego rodzaju inne sprawy DIY'erskie również jestem otwarty, a zapytać nigdy nie zaszkodzi Chciałbym także, aby światło dzienne ujrzał mój autorski projekt i tutaj wypada nawiązać do samego początku powitania - chętnie tworzyłbym go z Waszą pomocą, bo nic tak dobrze nie zachęca do działania, jak konstruktywna krytyka. A i może ktoś, kiedyś właśnie takiego sprzętu będzie poszukiwał Odpowiednie tematy pojawią się z czasem i gorąco wszystkich zachęcam do wypowiedzi - niezależnie od treści (proszę tylko przestrzegać regulaminu ). Możliwe, że powstanie tutaj także kilka wątków, o charakterze czysto informacyjnym, łączących w sobie nieco teorii elektronicznej z przełożeniem na audio - czas wszystko pokaże, podobnie jak zainteresowanie z Waszej strony. Jeżeli i tutaj macie jakieś propozycje - ponownie zachęcam do dzielenia się nimi, chociażby już w tym wątku. To tyle tytułem wstępu, życzę Wam samych udanych odsłuchów moi drodzy, no i jak to mówią... STAY TUNED Edited May 8, 2016 by Chickenek 20 Quote
Maciejus19 Posted May 8, 2016 Report Posted May 8, 2016 Damian to świetny gość wielokrotnie rozmawiałem z nim osobiście . Wiedza potężna a co może i ważniejsze oraz warte osobnego akapitu to jego wyrozumiałość dla Audio laików takich jak ja . Pozdrawiam Serdecznie 1 Quote
Recommended Posts