Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Otóż ostatnimi czasy zastanawiam się jak zwiększyć bass w swoim odtwarzaczu/słuchawkach (jestem zielona, sory jeżeli coś nie tak) Używam odtwarzacza Sansa clip sport, słuchawki do AKG 518DJ. Słyszałam że pomocny jest podobno rekabling, czy modowanie ale kompletnie nie wiem o co chodzi. Ma ktoś jakieś pomysły? ;)

• Like 1
Posted

Co to znaczy 'wzmocnić'? Ma mocniej uderzać? Bardziej trząść? Ma tworzyć większą ścianę przed resztą dźwięków? Ma być mocniejsze kopnięcie?

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Posted

Przecież K518 same w sobie mają basiszcze że hej, a clip jeszcze je lekko eksponuje.

• 9 months later...
Posted (edited)

Jesli chcesz miec wiecej bassów, polecam to.4a55cb6005d4d97e5130a472a7353054.jpg

meghan.jpg

"To wszystko o bassie" :P

Edited by Guest
Posted

Witam. Otóż ostatnimi czasy zastanawiam się jak zwiększyć bass w swoim odtwarzaczu/słuchawkach (jestem zielona, sory jeżeli coś nie tak) Używam odtwarzacza Sansa clip sport, słuchawki do AKG 518DJ. Słyszałam że pomocny jest podobno rekabling, czy modowanie ale kompletnie nie wiem o co chodzi. Ma ktoś jakieś pomysły? ;)

Pogadaj z Perulem z forum, to spec od modowania, na pewno coś doradzi/pomoże...

• Like 1
Posted

Jesli chcesz miec wiecej bassów, polecam to.4a55cb6005d4d97e5130a472a7353054.jpg

łoo Panie widać, że o wędkarstwo to nie jest mocny temat :D

Łooo Panie, a po polsku?

Posted (edited)

albo umyj uszki maleńka, różnie to bywa w życiu... :D

btw Tux, łapaj! :D

camp-1894camp-1894.jpg

Edited by Robsonek
  • Like 2
Posted

albo umyj uszki maleńka, różnie to bywa w życiu... :D

btw Tux, łapaj! :D

camp-1894camp-1894.jpg

Goń się. Gdybyś nie był tak leniwym tłuściochem, zobaczyłbyś czemu moderator zamknął mój temat i co pisałem o tym na sb. Wszystko trzeba wam tłumaczyć.