naczesany Posted June 19 Report Share Posted June 19 Czy można gdzieś dostać taki oryginalny pałąk skórzany do Q701? I jak go zdemontować żeby nie uszkodzić czy wyłamać zaślepek? Jest jakiś sposób? Po zdjęciu mógłbym ewentualnie coś ze skóry dorobić. Pozostaje też kawałek plastiku przezroczystego ale chyba jest zbędny w użytkowaniu. Kupiłem je okazyjnie więc może da się podreperować. Ewentualnie pozostaną jako części zamienne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonlight Posted June 19 Report Share Posted June 19 @naczesany trzymaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted June 20 Report Share Posted June 20 (edited) 5 godzin temu, naczesany napisał(a): Kupiłem je okazyjnie więc może da się podreperować. Ewentualnie pozostaną jako części zamienne. Jeśli w takim stanie jest to co widać na zewnątrz to pytanie w jakim stanie są głośniki? Czy te słuchawki służyły do słuchania muzyki itp. czy też były zabawką dla psa? Edited June 20 by Rafacio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naczesany Posted June 20 Report Share Posted June 20 30 minut temu, Rafacio napisał(a): Jeśli w takim stanie jest to co widać na zewnątrz to pytanie w jakim stanie są głośniki? Czy te słuchawki służyły do słuchania muzyki itp. czy też były zabawką dla psa? Przetworniki sprawne bo sprawdzałem. A kupiłem od Ukraińca więc może jakiś czołgista używał żeby mieć lepszą jakość wydawanych rozkazów neonlight dziękuję za linka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszS Posted July 1 Report Share Posted July 1 W dniu 19.06.2024 o 23:42, naczesany napisał(a): Pozostaje też kawałek plastiku przezroczystego ale chyba jest zbędny w użytkowaniu. https://www.olx.pl/d/oferta/plastikowy-slizg-palaka-sluchawek-akg-k612-601-701-702-712-q701-CID99-ID10Mzfx.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naczesany Posted July 10 Report Share Posted July 10 W dniu 1.07.2024 o 19:14, LukaszS napisał(a): https://www.olx.pl/d/oferta/plastikowy-slizg-palaka-sluchawek-akg-k612-601-701-702-712-q701-CID99-ID10Mzfx.html Bardzo Ci dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts